Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ή ΕΚΤΕΛΕΣΗ???

Στάθης Παναγούλης: Προειδοποιεί με Ειδικό δικαστήριο ή εκτέλεση για όσους υπέγραψαν τα μνημόνια! 

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η "προειδοποίηση" του του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη ο οποίος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής προέβλεψε ειδικό δικαστήριο ή θάνατο για όσους έβαλαν την υπογραφή τους στο Μνημόνιο 3.

Χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης είπε "Να παρακαλάτε εσείς που υπογράψατε τα μνημόνια να περάσετε από ειδικά δικαστήρια παρά να βρείτε το τέλος του πρέσβη του ΗΠΑ στη Λιβύη" ο όποίος εκτελέστηκε. Ο ίδιος επίσης δήλωσε πως αν το πολιτικό σύστημα θέλει "να βρει τα κλεμμένα τότε πρέπει να ψαχτούμε όλοι εμείς εδώ μέσα".

Δείτε την ομιλία του Παναγούλη...




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μετά τις αιχμηρές τοποθετήσεις του κ. Παναγούλη κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, να διαγράψει τον βουλευτή Στάθη Παναγούλη: "Χθες ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε και απείλησε τους επενδυτές να μην επενδύσουν στην Ελλάδα. Σήμερα, φτάνει στην χειρότερη πολιτική του κατάντια επιτρέποντας στον βουλευτή του Στάθη Παναγούλη να προσθέτει λιντσαρίσματα και φόνους που οδηγούν σε εμφύλιους πολέμους. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, διαφορετικά είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία". Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να μιλήσει για τον προϋπολογισμό αλλά ουσιαστικά μίλησε σε άδεια έδρανα αφού όλοι κι όλοι τον παρακολούθησαν καμιά 20αριά βουλευτές και βέβαια ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς όπως είθισται.

Ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι με τη ψήφιση των μέτρων και του προϋπολογισμού ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της Ελλάδς προς τους εταίρους. Τώτα οφείλουν αυτοί να μας δώσουν τη δόση. Ο Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε «Δύο φορές η πλειοψηφία σας εμπιστεύεται. Τρίτη φορά δεν θα υπάρξει αν δεν δούμε τα απτά αποτελέσματα». Επίσης άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης λέγοντας "κάποιοι υπουργοί έρχονται, μαςλένε αυτά που θέλουν και φέυγουν", ενώ συνέχισε λέγοντας πως θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό μόνο και μόνο γιατί ουσιαστικά είν9α ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνση και "χρειαζόμαστε κυβέρνηση και όχι εκλογές και το ξέρουν και όσοι τις ζητούν". Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να αναφέρει το σκηνικό με το ROLEX ρολόι και και πέρασε στην αντεπίθεση... Σύμφωνα με τον ίδιο η επίθεση στόχο δεν είχε τον ίδιο αλλά τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια η οποία φοράει Very Gavello. "Δύο μπουτίκ υπάρχουν στην Ελλάδα Very Gavello, μία στη Μύκονο και μία στη λαϊκή γειτονιά στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι" υπογράμμισε. Συνέχισε λέγοντας πως ο Κασιδιάρης θέλει να "φάει" τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια γιατί αν όπως ανέφερε για το μισθό ότι είναι 8.000 ευρώ, αν μία οικογένεια έχει 2 βουλευτές "μασαμπουκώνει" 16.000 ευρώ.

Η κ. Ζαρούλια στη συνέχεια απάντησε "Ήρθα να κάνω πολιτική και όχι πολιτικαντισμό. Τις κατινιές τις αφήνω για τα άλλα κόμματα". Από τα καλύτερα της ημέρας δε θα μπορούσαμε να εξαιρέσουμε και το σόου του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Χαϊκάλη, ο οποίος έβγαλε κασετοφωνάκι στη Βουλή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο και μάλιστα μέσω…μικροφώνου τις έβαλε να ακουστούν στην αίθουσα του κοινοβουλίου…

Δείτε το βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου