Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης θα γίνει και πάλι μόνιμος κάτοικος του Κοινοβουλίου και θα βρίσκεται πιο κοντά στις εξελίξεις που προβλέπονται κατακλυσμιαίες για τη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας.

Επισήμως, όπως αναφέρει σήμερα και ο Βηματοδότης, ο κ. Σημίτης εγκαταλείπει το πολιτικό του γραφείο επί της οδού Ακαδημίας και θα εγκατασταθεί στο γραφείο που του παραχωρεί η Βουλή ως πρώην πρωθυπουργό, στο ισόγειο του Κοινοβουλίου για λόγους ασφαλείας. Επειδή δηλαδή με απόφαση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης... 


Μειώθηκε η αστυνομική του φρουρά και άρα δεν μπορεί να υπάρχει αποτελεσματική φύλαξη του κτιρίου που άλλωστε στο παρελθόν είχε δεχθεί επιθέσεις και είχε γίνει στόχος διαρρηκτών.
Το γραφείο πάντως αυτό είναι συνδεδεμένο με την πολιτική πορεία του κ. Σημίτη και την ανάδειξή του ως πρωθυπουργού το 1996 καθώς εκεί έγινε ο επιτελικός σχεδιασμός και όλες οι διεργασίες πριν από την ψηφοφορία του Ιανουαρίου, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αποφάσισε να παραιτηθεί ενώ νοσηλευόταν στο Ωνάσειο.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι γραφείο στη Βουλή εξακολουθεί να διατηρεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παρά το γεγονός ότι δεν είναι βουλευτής, ενώ έχουν μετακομίσει όλοι οι πρώην πρόεδροι της Βουλής που δεν έχουν εκλεγεί βουλευτές.
Μάλιστα το γραφείο του Φίλιππου Πετσάλνικου θα το καταλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο ένας μετά τον άλλο οι "σωτήρες" του τόπου τρέμουν την "ευγνωμοσύνη" της κοινωνίας που αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει με ανεξέλεγκτους... πανηγυρισμούς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου