Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΑΞΙΣ

Προειδοποίηση Κουβέλη σε Βουδούρη-Μουτσινά: Αν συνεχίσετε έτσι δεν θα μπορέσουμε να συνυπάρξουμε...

Κάθετος εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης για τη στάση που κράτησαν οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς κατά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του Προϋπολογισμού στη Βουλή.

«Υπερασπίζομαι τις συλλογικές διαδικασίες, σέβομαι τις απόψεις και το δικαίωμα της μειοψηφίας να τις εκφράζει, αλλά πολιτικά αποδοκιμάζω συμπεριφορές που περιφρονούν το κόμμα, που δεν υπηρετούν ούτε τις συλλογικές αποφάσεις, ούτε το δικαιώματα στη μειοψηφία και εξ αντικειμένου προσβάλλουν το κόμμα» ανέφερε και τόνισε πως «εάν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε».  Στην ανακοίνωση των αποφάσεων της Επιτροπής τονίζεται ότι... 


Οι δύο βουλευτές δεν υπηρετούν τη συλλογικότητα της Δημοκρατικής Αριστεράς και πως οι στάση τους συνιστά πολιτική παραβίαση των αποφάσεων του κόμματος.
Τέλος, υπογραμμίζεται πως η ΔΗΜΑΡ με το «παρών» στο Πολυνομοσχέδιο εξέφρασε τις διαφωνίες της στο πακέτο των μέτρων, ενώ ψήφισε «ναι» στον Προϋπολογισμό, στηρίζοντας την κυβέρνηση και επιδιώκοντας ταυτόχρονα ενίσχυση του κλίματος σταθερότητας στη χώρα, με στόχο την παραμονή στο Ευρώ και την αποτελεσματική και συνολική διεκδίκηση της επίλυσης του ελληνικού ζητήματος από την Ευρώπη.
Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος πραγματοποιήθηκε σε πολύ τεταμένο κλίμα, ενώ αρκετά στελέχη επιτέθηκαν εκ νέου στον Οδυσσέα Βουδούρη στηλιτεύοντας και το παρελθόν του στο ΠΑΣΟΚ.
Από την πλευρά του ο Πάρις Μουτσινάς πέρασε στην αντεπίθεση εξαπολύοντας επίθεση και στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου