Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...

"Πιστέψτε με... Εδώ δεν μπορώ να περικόψω το δικό μου μισθό, πως να μπορέσω να εμποδίσω την κατρακύλα του δικού σας μισθού??? Στα οικονομικά δε μου επιτρέπεται καμία παρέμβαση. Στα εθνικά όμως που μου επιτρέπεται... Είδατε τι είμαι... Βράχος"

(Και τον είχαμε παρεξηγήσει το δόλιο...)

Παπούλιας σε πολύτεκνους: Για τα οικονομικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Ωστόσο είπε ότι θα ζητήσει να εξαιρεθούν τα παιδιά των πολυτέκνων από την απαγόρευση μετεγγραφών φοιτητών...

Την κατανόησή του στα οξυμένα προβλήματα των πολυτέκνων, όπως του τα ανέπτυξε το προεδρείο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος άκουσε προσεκτικά τα παράπονα των πολυτέκνων για την κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά και του επιδόματος που έδινε η Πολιτεία, αλλά τους ξεκαθάρισε ότι... 


Για τα οικονομικά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, καθώς «πάρθηκαν σκληρές αποφάσεις μήπως βγούμε απ΄αυτό το τέλμα».

Ωστόσο, ο κ. Παπούλιας υποσχέθηκε ότι θα παρέμβει στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο να εξετάσει θετικά το ενδεχόμενο να εξαιρεθούν τα παιδιά των πολυτέκνων, από την απαγόρευση μετεγγραφών φοιτητών.

Όπως εξήγησε ο κ. Παπούλιας, λίγο αργότερα έθεσε το θέμα στον κ. Αρβανιτόπουλο, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του, καθώς ο υπουργός συνόδευε, μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για την καθιερωμένη διαβεβαίωση, τους νέους μητροπολίτες Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου Θεόκλητο και Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσόστομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου