Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΖΗΤΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ???

Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, έχοντας την στήριξη όλου του αστικού κατεστημένου, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, είναι αποφασισμένη να επιβάλλει την εργασιακή και κοινωνική κόλαση που απαιτεί ο κόσμος του πλούτου και οι τοκογλύφοι, με κάθε τρόπο. Ακόμη και κάνοντας χρήση του Στρατού σε Επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους, για να καθυποτάξει τον εργαζόμενο αγωνιζόμενο λαό μας.
 

Εύλογες ανησυχίες για την ακράια αυταρχική πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η κυβέρνηση αποτελεί καταρχήν η κατευθυνόμενη προπαγάνδιση της θεσμικής κατοχύρωσης που έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να δράσουν κατασταλτικά στο πλαίσιο ενός κράτους έκτακτης Ανάγκης.
Επίσης, η κυβέρνηση καλείται να απαντήσει για τους λόγους της απρογραμμάτιστης επίσκεψης του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου σε μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, μια μέρα πριν την ψήφιση του Τρίτου Μνημονίου. Ρωτάμε τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο... 


Αν πρόκειται να ζητήσει από τις Ειδικές Δυνάμεις «να βάλουν πλάτη για να ψηφιστούν τα μέτρα, γιατί κινδυνεύει η πατρίδα»;
Θυμίζουμε σχετικό δημοσίευμα που αποκάλυπτε την επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στα ΜΑΤ όταν επρόκειτο να ψηφιστεί το Δεύτερο Μνημόνιο, το καλοκαίρι του 2011:
«ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Αρχηγός προς τα ΜΑΤ:""Βάλτε πλάτη, κινδυνεύει η πατρίδα". Παραμονή της ελληνικής ημέρας "D-day". Ένα κομβόι από πολυτελή αυτοκίνητα, περιστοιχισμένα με συνοδευτικά ασφαλείας και μοτοσικλετιστές, φτάνει στην έδρα των ΜΑΤ στην Καισαριανή. Από τα "επίσημα" οχήματα εξέρχονται ο ένας μετά τον άλλον ο αρχηγός, ο υπαρχηγός, ο επιτελάρχης και ο επιθεωρητής νότιας Ελλάδας της αστυνομίας και ο αττικάρχης. Σύμπασα η ηγεσία δηλαδή. 

Τα μπαρουτοκαπνισμένα ΜΑΤ σε παράταξη ακούν μεταξύ άλλων τον αρχηγό και τους άλλους να τους εμψυχώνουν, να τους ενθαρρύνουν ώστε να ξεχυθούν με σθένος και σφρίγος στην πιο κρίσιμη αυριανή για τα χρονικά δεδομένα της στιγμής τελική μάχη. Τους παροτρύνουν ν' αντέξουν λίγες ώρες ακόμα όρθιοι. "Βάλτε πλάτη" είναι μια από τις χαρακτηριστικές φράσεις του κ. Αρχηγού, "η πατρίδα κινδυνεύει"!!! Τα σχέδια για την απόβαση στην πλατεία συντάγματος είχαν καταστρωθεί, οι Ντουάιτ Αϊζενχάουερ και Μπέρναρντ Μοντγκόμερι είχαν κερδίσει στη σκακιέρα του πολέμου τους απαίδευτους κι απροπαρασκεύαστους αγανακτισμένους. Μίλησε κανείς για μεθοδευμένη προετοιμασία; Άλλωστε όταν η πατρίδα κινδυνεύει, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.       

NEWSIT                                                                                                                     

1 σχόλιο:

  1. Καλά αυτός ο Παναγιωτόπουλος είναι ο μεγαλύτερος γλειωδης μαλάκας όλων των εποχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή