Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ???

Τι δείχνουν οι αντιδράσεις εναντίον Βενιζέλου-Φούχτελ???

Δύο χρόνια τώρα είμαστε μάρτυρες μιάς άνευ προηγουμένου προσπάθειας φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού. Όλες οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν απο την ημέρα που ανάλαβε την εξουσία ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του γυμναστηρίου μαζί με ορισμένους αγύμναστους Βενιζέλους , μέχρι σήμερα,  σκοπό είχαν και έχουν τη πλήρη φτωχοποίηση και εξαθλίωση της κοινωνίας.
 

Μιάς κοινωνίας που μοιάζει πλέον ανήμπορη ν΄αντιδράσει, κλεισμένη στο καβούκι της, περιμένοντας το χάρο να περάσει και προσπαθώντας τουλάχιστον να μη την ακουμπήσει. Μιάς κοινωνίας που με τη προπαγάνδα που της σέρβιραν την αποσυντόνισαν και αφαίρεσαν τη δυναμική της. Μιάς κοινωνίας περήφανης που προτιμά πλέον... 


Να΄αυτοκτονήσει παρά να πολεμήσει τους αδίστακτους και υποταχτικούς της ηγέτες ,οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να τη πείσουν να μην αντιδρά γιατί προσπαθούν για.... τη σωτηρία της.
Μέτρα ,μέτρα,μέτρα το μόνο που ακούει καθημερινά είναι και νέα μέτρα. Το μόνο που οι πολιτικοί της άρχοντες προσπαθούν είναι με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης αλλά και της παράτασης του χρόνου , να της πάρουν και το τελευταίο ευρώ . Οπου φτωχός κ΄η μοίρα του λέει ο λαός μας . Και είναι αλήθεια αφού ο άνθρωπος που πεινάει δεν μπορεί να σκεφτεί,δεν έχει δύναμη να εκφράσει την άποψή του, δεν του δίνει κανένας σημασία,κλείνεται στον εαυτό του ,τον πιάνει η κατάθλιψη και βέβαια δεν μπορεί ν΄αντιδράσει. Ο φόβος φωλιάζει μέσα του και δεν μπορεί ούτε ν΄αμυνθεί. Μέχρι πότε όμως;

 

Μέχρι πότε μπορεί ν΄αντέξει αυτή τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του;
Μέχρι να του γυρίσει το μυαλό. Και τότε τι γίνεται;

 

Αφού θα υπάρχει μιά κοινωνία που στο σύνολό της θα έχει πειστεί ότι δεν έχει κανένα μέλλον , ότι δεν υπάρχει κάτι για να παλέψει, ότι τα παιδιά της καταστράφηκαν παντελώς και ζούν με ψυχοφάρμακα, ότι  οι πολιτικοί που ψήφισε η ίδια την πρόδωσαν τότε θα έρθουν τα μοιραία.
Τότε δεν θα είνα απλά ο αγανακτισμένος Έλληνας της πλατείας  Συντάγματος που τρώει χημικά παρακολουθώντας τους παρακρατικούς να διαλύουν τις ήρεμες συγκεντρώσεις εξω απο τη Βουλή , και δεν θα είναι ο οικογενειάρχης που τον κορόιδεψαν και προσπαθούν να τον εξαθλιώσουν.

Θα είναι ο εξαθλιωμένος, ο απαξιωμένος και παντελώς κατεστραμμένος Έλληνας που δεν θάχει τίποτα πιά να χάσει ότι και να του συμβεί. Και τότε θα απαντήσει και θα εκδικηθεί. Και η εκδίκησή του να είστε σίγουροι ότι δεν θάναι επι δικαίων και αδίκων .Θα είναι στοχευμένη σ΄αυτούς που τον κατέστρεψαν και σ΄αυτούς που βοήθησαν στη καταστροφή του.

Το είδαμε αυτό μόλις χθές έξω απο τη Τράπεζα της Ελλάδας , απο τους κατεστραμένους μικροομολογιούχους, το είδαμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη εναντίον του Φούχτελ και της παρέας του, και είναι σίγουρο ότι θα το ξαναδούμε πολλές φορές πλέον.

 

Το μυαλό των ανθρώπων γύρισε. Το μάτι των μέχρι χθές οικογενειαρχών που προσπαθούσαν να προσφέρουν  το καλύτερο στα παιδιά τους γυάλισε. Το πρόβλημα τώρα άγγιξε πλέον σχεδόν όλη την ελληνική κοινωνία. Η απειλή είναι ολοφάνερη. Και η καταιγίδα δεν θ΄αργήσει να ξεσπάσει. Σταματήστε επιτέλους το καταστροφικό σας έργο κύριοι της εξουσίας. Σταματήστε το πλιάτσικο στην ελληνική οικογένεια πρίν είναι πολύ αργά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου