Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ «ΠΑΡΩΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Μια αποπροσανατολιστική συγχορδία βρίσκεται από χθες το βράδυ σε πλήρη εξέλιξη. Δείχνει να χαϊδεύει αυτιά μ έναν ύπουλο όσο και πρόστυχο τρόπο, αλλά αυτό που στην ουσία αποσκοπεί, είναι να χρησιμοποιήσει την πολιτική εξαπάτηση ως λίπασμα στο δέντρο της κοινωνικής αυταπάτης.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Τι επιχειρούν???
Να εμφανίσουν τον κατοχικό θίασο που καταστρέφει τη ζωή και εκποιεί αδίστακτα τον ιδρώτα του λαού μας και την ίδια την πατρίδα μας, ως ετοιμόρροπο. Μέθοδος πρόστυχη, απόλυτα και ελεγχόμενα σχεδιασμένη.

Σε τι αποσκοπούν???
Στην εκτόνωση της οργής, στην εκτόνωση κάθε διάθεσης για αντίσταση και οργανωμένο ξεσηκωμό, καλλιεργώντας την αυταπάτη ότι οι μέρες των κατοχικών ανδρεικέλων είναι μετρημένες, όπως μετρημένα είναι και τα κουκουλοφόρα «κουκιά» που υπερψήφισαν το πρωτόκολλο παράδοσης της χώρας.

Με ποιο τρόπο το επιχειρούν???
Με την κλασική μέθοδο της επικοινωνιακής λαθροχειρίας. προσπαθούν να εμφανίσουν πως τα αποκλειστικά δεκανίκια που στηρίζουν την κατοχική διοίκηση των κοτζαμπάσηδων... 


Είναι οι 153 καλοπληρωμένοι εκτελεστές που χθες δολοφόνησαν τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια αυτού του λαού, και το τελευταίο ίχνος της ελπίδας του.

Πρωταγωνιστές σ αυτή την αθλιότητα…
Δεν είναι μονάχα τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ που από χθες βιάστηκαν να «παίξουν» αυτό το δημοφιλές σενάριο (περί ετοιμόρροπής κυβέρνησης). Μαζί τους συμπορεύεται και η ίδια η αξιωματική αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ) με προεξάρχοντα τον φαφλατά στην κενολογία αρχηγό της.

Ποια είναι η αλήθεια???
Ότι ακόμη και αν υπήρχε περίπτωση να γκρεμοτσακιστούν την επόμενη στιγμή τα πολιτικά ανδρείκελα που καταδυναστεύουν τον τόπο, αυτό που θα μείνει πίσω θα είναι το ολέθριο έργο τους.
Θα είναι δηλαδή οι ταπεινωτικές υπογραφές μέσα από τις οποίες προθυμοποιήθηκαν να αλυσοδέσουν τη χώρα…
Θα είναι οι πολιτικές τους αποφάσεις που αποδόμησαν και το τελευταίο ίχνος στοιχειώδους κοινωνικού προστατευτισμού…
Θα είναι το κατοχικό θεσμικό πλαίσιο που έχτισαν, νομιμοποιώντας το πλιάτσικο της χώρας και τη μετατροπή της σε ένα απέραντο κατοχικό κολαστήρι για τους ίδιους τους πολίτες της.

Αυτό το πανεθνικό παραχωρητήριο ντροπής…
Όπως και το σύνολο από τα πολιτικά και κοινωνικά του συνεπακόλουθα, επιβάλλεται να ανατραπεί συθέμελα. Όμως οι εν αναμονή αγαπητικοί της εξουσίας απεραντολογούν ερωτοτροπώντας με την ιδέα όχι της ανατροπής αλλά της αυταπάτης για μια βελτιωμένη διαχείριση.

Είναι λοιπόν ετοιμόρροπη η κατοχική διοίκηση???
Όχι. Γιατί ακριβώς δε στηρίζεται μονάχα στους 153 ξεφωνημένους πολιτικούς προστυχανθρώπους που τη στήριξαν ανοικτά υπερψηφίζοντας τα πρωτόκολλά της κατοχικής παράδοσης της χώρας και του λαού της.
Στηρίζεται πάνω απ΄ όλα στην πολύ πιο ύπουλη και πούστικη πολιτική εφεδρεία του «ΠΑΡΩΝ», που λειτουργώντας απροκάλυπτα ως κατοχική Πέμπτη φάλαγγα, πλειοδότησε στην κουκουλοφορία μιας πρωτοφανούς πολιτικής εξαπάτησης.

Η μόνη λύση…
Δεν είναι η αποπροσανατολιστική αναμονή για την υποτιθέμενη κατάρρευση μιας παραδομένης κυβέρνησης που θα την πετάξουν τα ίδια της τ αφεντικά ως φτηνό αναλώσιμο μόλις ετοιμαστούν οι άξιοι αντικαταστάτες της.

Η μόνη λύση είναι η οργάνωση του αποφασιστικού και ασυμβίβαστου ξεσηκωμού προκειμένου να ανατραπούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όχι μόνο τα ανδρείκελα που παρέδωσαν άνευ όρων τον τόπο μας και το λαό μας…

Αλλά μαζί μ αυτούς να ανατραπεί και η συνολική κατοχική πολιτική παρακαταθήκη που άφησαν στο διάβα τους, αλλά και η πραγματική εξουσία, οι μηχανισμοί και τα ισχυρά συμφέροντα που την επέβαλαν.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να υπάρξει λύση χωρίς αποφασιστική σύγκρουση με όλα τα παραπάνω, δεν έχει παρά να αναλογιστεί σε ποιο μέλλον οδηγούν τον τόπο, όλα εκείνα τα οποία ανέχθηκε και με τα οποία συμβιβάστηκε κατά το παρελθόν.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου