Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ???

Χάος στην Τράπεζα Ελλάδος - Μικροομολογιούχοι κλωτσούσαν και έριχναν μπουνιές στο πανάκριβο αυτοκίνητο του Βενιζέλου - Είχαν εγκλωβίσει τον Σαχινίδη...

Το ραντεβού τελικά μεταξύ του κ. Προβόπουλου και των κ. κ. Βενιζέλου και Σαχινίδη ακυρώθηκε - Οι μικροομολογιούχοι που έχασαν τα λεφτά τους, είναι εξοργισμένοι από τα δύο πολιτικά πρόσωπα - Το πανάκριβο αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου εγκλωβίστηκε στην οδό Ομήρου και προπηλάκισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Μαζί με τον Φίλιππο Σαχινίδη στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και δημοσιογράφοι. Ένα σοβαρότατο επεισόδιο εξελίχθηκε... 


Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Πανεπιστημίου, όπου θα γινόταν η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη με τον Διοικητή της Τράπεζας, κ. Προβόπόυλο.

Το ραντεβού αυτό όμως ποτέ δεν έγινε και μάλιστα ακυρώθηκε, καθώς οι μικρομολογιούχοι οι άνθρωποι δηλαδή που είχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και με το κούρεμα έχασαν τους κόπους μιας ζωής, μόλις είδαν τους δύο πολιτικούς άντρες εξοργίστηκαν και τους προπηλάκισαν.


Μόλις οι μικρομολογιούχοι αντιλήφθηκαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητό του, τότε κυριολεκτικά όρμηξαν κατά πάνω του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί στην οδό Ομήρου. Τότε εκτυλίχθηκαν στιγμές απείρου κάλλους, με τους μικροομολογιούχους να κλωτσάνε με μανία το αυτοκίνητο και να ρίχνουν μπουνιές στα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Επικράτησε πανικός με τις λίγες αστυνομικές δυνάμεις να αιφνιδιάζονται από την οργή των συγκεντρωμένων! Μάλιστα, ο κ. Σαχινίδης που είχε προλάβει να μπει στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα εγκλωβισμένος στο κτίριο.

Μετά από λίγο και μετά βίας κυριολεκτικά το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου, η περιβόητη δηλαδή BMW των 750.000 ευρώ φυγαδεύτηκε με τους μικρομολογιούχους να βρίζουν τον κ. Βενιζέλο με βαριές εκφράσεις, καθώς λόγω του κουρέματος επί των ημερών του, αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τα λεφτά τους και από τότε δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα για αυτούς.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος ήταν πραγματικά άσχημες, καθώς οι συγκενρωμένοι σχεδόν λιντζάρησαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου