Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ"

Μ. Βορίδης: Ο μοναδικός πολιτικός που έμεινε πιστός στις αρχές του!

Ο Μάκης Βορίδης με φόντο τον δικτάτορα Παπαδόπουλο δεν αποκήρυξε ποτέ τις αρχές του. 

Πιστός στις «εθνικοπατριωτικές» του αρχές έμεινε ο Μάκης Βορίδης παραμένοντας πολιτικά αναλλοίωτος στο πέρασμα των ετών.
Εκφραστής μέχρι και σήμερα(;) της εθνικοφιλελεύθερης τάσης ο κ. Βορίδης έχει αφήσει το στίγμα του στη Συγγρού.
Ο πρώην επικεφαλής του «Εθνικού Μετώπου» που κάποτε αυτοπροσδιοριζόταν ως εθνικιστής, σήμερα κουνάει το δάχτυλο από τα έδρανα του Κοινοβουλίου ζητώντας από τους βουλευτές να ψηφίσουν το κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο και από τους Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι σαν «ραγιάδες» στους δανειστές.

Ο κ. Βορίδης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν γενικός γραμματέας της νεολαίας της ΕΠΕΝ, του κόμματος που ίδρυσε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος μέσα από τη φυλακή, με ύφος χιλίων καρδιναλίων υπερηφανεύεται που ψήφισε το Μνημόνιο 3 και την υποδούλωση των Ελλήνων.
Ο «άνθρωπος με το τσεκούρι» που... 


Κάποτε διαγράφηκε από το φοιτητικό σύλλογο της Νομικής για τη φασιστική του δράση σήμερα το παίζει «δήθεν» δημοκράτης.
Αλλά πόσο «δημοκράτης» είναι κάποιος που προσπαθεί να επιβάλει με «τσεκούρια» τη γνώμη του;
Πόσο δημοκράτης είναι κάποιος που θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας για όσους δεν ψηφήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Στην Ελλάδα όμως συνηθίζεται να κάνουμε τα πάντα για την… καρέκλα». Απειλούμενος λοιπόν ο κ. Βορίδης με πολιτικό αφανισμό για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και τη λατρεία του για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, συνεργάστηκε με το ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη και σιγά σιγά σύρθηκε όλο και πιο κοντά στο κέντρο.
Αφού λοιπόν τα «έσπασε» με τον Καρατζαφέρη «έστριψε» προς τη Συγγρού, κάνοντας πλέον «τεμενάδες» σε αυτούς που κάποτε έβριζε και χαρακτήριζε προδότες και αναξιόπιστους.
Άραγε ποιος είναι ο προδότης και ο δοσίλογος με τα σημερινά δεδομένα;
Πρέπει να πιστωθεί στο Μάκη Βορίδη ότι κατάφερε να «αποκαλύψει» την υποκρισία των ροζ αριστερών, που σάπισαν μία ολόκληρη γενιά με ιδεοληψίες, τις οποίες πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων όταν ήλθε η ώρα της εξουσίας.

Κουβέληδες, Ψαριανοί, Ρεπούσηδες, οι πασοκάρες που ούρλιαζαν “ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά”, η περιβόητη “γενιά του πολυτεχνείου”, ήταν στην πραγματικότητα “γενιά του αζημίωτου”.
Τελικά η ιστορία τους ξεσκεπάζει όλους. Κυρίως του υποκριτές και αυτούς που κάνουν τα πάντα για την…καρέκλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου