Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πολιτικός επιστήμων, για να καταλάβει το πόσο "κομπάρσος" είναι η ελληνική Δεξιά. Από τη στιγμή που κατέρρευσε ο λονδρέζος "προστάτης" της, τελείωσε. Είναι το "κλοτσοσκούφι" των αμερικανόδουλων δοσίλογων της Μεταπολίτευσης. 

Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι στα χρόνια της απόλυτης αμερικανικής κυριαρχίας στην Ελλάδα, η υποτιθέμενη Δεξιά είχε ηγέτες σχεδόν αποκλειστικά βενιζελικούς: Τον ανιψιό του Βενιζέλου, Μητσοτάκη. Τον εγγονό του Μπενάκη, Σαμαρά. Τον γιο του δοσίλογου Ράλλη.Τον γιο του δωσίλογου Έβερτ. Ό,τι "σαβούρα" είχαν οι βενιζελικοί, τη "φόρτωσαν" στη Δεξιά, για να την ελέγχουν. Όσο πιο πολύ εξυπηρετούσαν τους Αμερικανούς, τόσο πιο πολύ έκλεβαν. Όλα αυτά οι Αμερικανοί και οι βενιζελικοί τα "χρωστάνε" στους Παπανδρέου. 

Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο μεγάλη "υποχρέωση" έχουν όλοι αυτοί απέναντι στους Παπανδρέου; Πόσο εκ του ασφαλούς μας "δούλευε" ο Ανδρέας με... 


Τον περίφημο αντιαμερικανισμό του; Θα πρέπει να ξεκαρδίζονταν στα γέλια οι Αμερικανοί, όταν θα τον έβλεπαν στα "μπαλκόνια" να "δουλεύει" τον κόσμο, φωνάζοντας τα γνωστά "ηρωϊκά" και αντι-ιμπεριαλιστικά του συνθήματα. Όλα εκ του ασφαλούς. Όλα τα χρόνια, που κυβέρνησε την Ελλάδα, το έκανε υπό την προστασία των "αφεντικών" του. Δωμάτιο δικό του πρέπει να είχε στην αμερικανική πρεσβεία ο "αντιαμερικανός" της πλάκας.

Όμως, ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει και πόσο "σίγουρη" ήταν η "καριέρα" του Γιώργου. Όσο άχρηστος κι αν ήταν, δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί από κανέναν. Κι αυτός —όπως και ο πατέρας του— ήταν "ασυναγώνιστοι", εξαιτίας της άδειας που τους παρείχε η πρεσβεία να δημιουργούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο Ανδρέας κατατρόπωσε όλους τους αντιπάλους του, παριστάνοντας τον αντιαμερικανό και φωνάζοντας "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι". Ο Γιωργάκης κατατρόπωσε όλους τους αντιπάλους του, παριστάνοντας τον "σοσιαλιστή" και μοιράζοντας αυξήσεις σε μισθωτούς και συνταξιούχους, εφόσον "λεφτά υπήρχαν". Ο "σοσιαλιστής", ο οποίος δεν θα πουλούσε τον ΟΤΕ ή την ΕΥΔΑΠ και μετά πήγε και υπέγραψε Μνημόνιο για να δώσει τα πάντα στους δανειστές.

Ανίκητοι ήταν πάντα οι Παπανδρέου, γιατί τους επιτρεπόταν να κάνουν ό,τι απαγορευόταν ρητά και κατηγορηματικά για όλους τους άλλους ...Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει, αν αυτό θα βοηθήσει τους Παπανδρέου ν' ανέβουν στην εξουσία και να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Μετά, δεν πάει να "γκρεμιστεί" ο "γάιδαρος" ..."Πετάει" μόνον για όσο διάστημα αυτοί θέλουν να "πετάξουν" προς την εξουσία. Πάνω από μισό αιώνα τούς εξυπηρετούν με τον ίδιο απόλυτο τρόπο. Οι Αμερικανοί —αλλά και οι βενιζελικοί— "χρωστούσαν" πολλά στους παπατζήδες, για ν' αφήσουν το "παιδί" χωρίς "καριέρα". "Χρωστούσαν" πολλά, για να τον αφήσουν μετά τις χαμένες εκλογές "λάφυρο" να τον εξευτελίσει ο Χοντροβαγγέλης. Ήξερε πού πήγαινε και πώς εκβίαζε η Μαργαρίτα, για να βοηθήσει το "αστροπελέκι" της. Ήξερε ποιους να πάρει τηλέφωνο, για να του φτιάξουν την "καριέρα" ...Πάντα βέβαια με το "αζημίωτο" ...Πάντα με αντιπαροχές εις βάρος της Ελλάδας.

Όλοι οι Παπανδρέου με "αντιπαροχές" προόδευαν. Ο Γεώργιος έγινε πρωθυπουργός με την "αντιπαροχή" του Εμφυλίου και της παλινόρθωσης της βασιλείας. Ο Ανδρέας έγινε πρωθυπουργός με την "αντιπαροχή" της Κύπρου και της απόλυτης υποταγής στο "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Το ίδιο κι ο Γιωργάκης. Τον έκαναν υπουργό Εξωτερικών με "αντιπαροχή" τον Οτσαλάν. Τον έκαναν πρωθυπουργό με "αντιπαροχή" το Μνημόνιο του ΔΝΤ ...Ποτέ "τζάμπα". Κανένα πρόβλημα. Πάντα οι Παπανδρέου πλήρωναν το "τίμημα", όσο υψηλό κι αν ήταν εις βάρος μας.

Αυτή η εξυπηρέτηση έφτασε σήμερα στο απόλυτο όριο. Ο γέρος Παπανδρέου έμπασε μέσα στην Ελλάδα τους Αμερικανούς, ο Ανδρέας την υποθήκευσε και ο Γιωργάκης την παρέδωσε. Θέμα χρόνου είναι όλοι αυτοί να την "πατήσουν". Ο κόσμος —από ένστικτο— καταλαβαίνει ποιοι είναι, ακόμα κι αν δεν γνωρίζει ποια είναι η ιδιότητα εκείνη, που τους συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους ως συμμορία. Όλοι αυτοί, λοιπόν, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών, έμειναν σήμερα μόνοι τους και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνουν μόνοι τους. Γιατί; Γιατί δεν είναι μόνον αυτοί, που έχασαν τις δυνάμεις τους. Τις δυνάμεις τους τις έχασαν και οι προστάτες τους. Γενική είναι η φθορά των μεγαλοπαραγόντων της Νέας Τάξης. Στο ίδιο σφάλμα της απληστίας έχουν "υποπέσει" και τα "αφεντικά" τους και σε λίγο καιρό κανένας δεν θα μπορεί να προστατεύσει κανέναν.
Αν όλοι αυτοί ποντάρουν την ασφάλειά τους σε εσωτερικούς σχεδιασμούς, κάνουν λάθος υπολογισμούς. Αν θέλουν να επαναλάβουν παλιούς πετυχημένους σχεδιασμούς, επιστρατεύοντας τις κλασικές εμφυλιοπολεμικές απειλές, κακώς το κάνουν, γιατί τα δεδομένα δεν είναι πλέον τα ίδια. 200 οικογένειες δεν μπορούν όχι με Εμφύλιο να απειλούν τον λαό, αλλά ούτε φασαρία σε νυχτερινό κέντρο δεν μπορούν να κάνουν. Αν όλοι αυτοί ποντάρουν στον Κασιδιάρη και στον Παναγιώταρο για την επιβίωσή τους, καλύτερα να ελέγξουν τα διαβατήρια τους μην τυχόν και έχουν "λήξει" και εγκλωβιστούν ανάμεσα στα θύματά τους.

Προφήτες δεν είμαστε —σαν τους Παπανδρέου—, αλλά το "μέλλον" τους απ' ό,τι φαίνεται το "βλέπουμε" καλύτερα από τους ίδιους. Θέμα μηνών είναι να καταρρεύσει η αμερικανική νέα τάξη πραγμάτων και να τους πάρει μαζί τους...

ΠΗΓΗ: ''ΕΑΜ Β' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ'' (απόσπασμα) 

2 σχόλια:

  1. Πολύ ανούσιο και αρρωστημένο πάθος έχεις φίλε μου.
    Καλό είναι να κάνουμε όλοι πρώτα την αυτοκριτική μας και μετά να κυνηγούμε τις "κακές" μάγισσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξεκινάμε λοιπόν με αυτοκριτική. Δώσε το καλό παράδειγμα ανώνυμε φίλε. Για πες πόσες φορές έχεις ψηφίσει μέχρι σήμερα αυτούς που οδηγούν τον τόπο στη γκιλοτίνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή