Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ

Κείμενο συνταξιούχου εκπαιδευτικού -έτσι υπογράφει τουλάχιστον- δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή, με το οποίο ο Γεώργιος Παπαδόπουλος παρουσιάζεται περίπου ως ο Φιντέλ Κάστρο της Μεσογείου.
 

Σύμφωνα με το κείμενο…ανάλυση τη χούντα την έριξαν οι Αμερικανοί γιατί…δεν τους έκανε τα κέφια και βέβαια επειδή ο Παπαδόπουλος ήταν έτοιμος να προχωρήσει στην εξόρυξη πετρελαίου μόνος του!…
 

Γράφει πολλά άλλα ο συντάκτης για να καταλήξει ότι το Πολυτεχνείο, ούτε λίγο,ούτε πολύ το “έστησαν” οι Αμερικανοί -αμερικανοσιωνιστές για την ακρίβεια- για να ρίξουν τον “Κάστρο” της Μεσογείου , που δεν επέτρεψε τη χρήση της Σούδας για τον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον των Αράβων! Βέβαια δεν γράφει λέξη για... 


Την απόσυρση της μεραρχίας από τη Κύπρο, αλλά μάλλον θα το ξέχασε ο συντάκτης. Μικρή λεπτομέρεια …ότι ο "Κάστρο" της Μεσογείου , κυριολεκτικά διέλυσε την άμυνα της Κύπρου.
Όσο για το "μύθο του Πολυτεχνείου", ο συντάκτης συνταξιούχος εκπαιδευτικός όπως υπογράφει λέει ότι απλά δημιουργήθηκε για να κερδίσει η αριστερά στην Ελλάδα και σημειώνει ότι η προσέλευση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια θα ήταν μηδαμινή αν δεν ήταν…υποχρεωτική η παρουσία των σχολείων!!!

Δεν ξέρουμε που δίδασκε ο άνθρωπος, αλλά θα πρέπει κάποιος να του πει οτι εργαζόταν στο μοναδικό ίσως σχολείο στην Ελλάδα, που η παρουσία στη γιορτή του Πολυτεχνείου ήταν υποχρεωτική! 

 

Θα πείτε υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τα πιστέψει αυτά ,εκτός από τους "δεδομένους"; Μην γελιόμαστε. Το κοινό που στοχεύουν τέτοιες ελαφρές απόψεις είναι οι νέοι που για πολλούς λόγους δεν γνωρίζουν με ακρίβεια ή αγνοούν τη σημασία σημαντικών ιστορικών γεγονότων της χώρας. Μαζί με την απόγνωσή τους αποτελούν τους τέλειους ακροατές τέτοιων μυθοπλασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου