Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ...

Τι κι΄ αν είναι υφυπουργός συσκότισης και κατάργησης της δικαιοσύνης και όλων των ανθρώπινων δικαιωμάτων…. Τον θυμάται κανείς???
 
Τι να θυμηθείς…. Σαν ξυραφάκι μιας χρήσης είναι…. Τον θυμάστε, που ως φέρελπις βουλευτής του πολιτικού απατεώνα Σαμαρά, είχε κάνει τη συγκλονιστική πρόταση προς την ανάκαμψη δια της επικύψεων:  «Με καζίνο και μπορδέλα, θα φαρδύνω τη ροδέλα μ» είπε και λάλησε τέλει Ιανουαρίου 2012 και γράφτηκε προς τιμή του η ανάρτηση...
 

Τον θυμάστε λίγες μέρες νωρίτερα, στις 12 Ιανουαρίου 2012??? Χτυπιόταν σαν τη φτερού!!! «Θέλω να διοργανωθεί gay parade στην Ελλάδα» τσίριζε, μέχρι να τον ακούσουμε όλοι!!! Και αυτό το δικαιολογούσε ο πολιτικός καραγκιόζης, με το σλόγκαν, ότι έτσι, δια της κωλοτρυπίδας του, θα μας βγάλει από τη φτώχεια και θα μας μεταμορφώσει άπαξ δια παντός σε Νιάρχους, σε Λάτσηδες και σε Ωνάσηδες!!!! Προχθές ξαναχτύπησε και θέλει πρώτοι των πρώτων στη πόρνη ΕΕ, να μας φορέσει ηλεκτρονικά βραχιόλια, ώστε να μη χαθούμε και πάρουμε τον ΜΗ πούστικο δρόμο και του γλυτώσουμε.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ στο ΕΘΝΟΣ:
   
Κ. Καραγκούνης: «Βραχιόλι» αντί της προσωρινή κράτησης
Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογικών μέσων και της ψηφιακής τεχνολογίας για ηλεκτρονική Δικαιοσύνη, το ολοκληρωμένο σύστημα πρακτικών δικαστηρίων, το εθνικό ποινικό μητρώο, το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα των καταστημάτων κράτησης, η εφαρμογή του «βραχιολιού» αντί της προσωρινής κράτησης, αλλά και η εισαγωγή σχεδίου νόμου που θα κωδικοποιεί τη νομοθεσία ναρκωτικών, με εξορθολογισμό των ποινών για μικροδιακίνηση και αυστηρότερο πλαίσιο, είναι μερικές από τις δράσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης, στις οποίες αναφέρθηκε σήμερα στη Βουλή, ο υφυπουργός, Κώστας Καραγκούνης.
Απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, ο υφυπουργός είπε ότι όσο συνεχίζουν να αναπολούν πολιτικές άλλων δεκαετιών και να τάζουν λαγούς με πετραχήλια, τόσο η χώρα θα βυθίζεται στο χάος και σε νέα μνημόνια. «Παραμυθιάζουν ακόμα και σήμερα τον ελληνικό λαό ενώ γνωρίζουν την κατάσταση», πρόσθεσε.

Οπως είπε, στη σημερινή διαδικασία δεν αντιπαρατίθενται οι μνημονιακές και αντιμνημονιακές δυνάμεις, αλλά «οι δυνάμεις της συντήρησης τόσο της Δεξιάς, όσο και της Αριστεράς», που αρνούνται κάθε έννοια αλλαγής και θέλουν πάση θυσία τη διατήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος, και οι δυνάμεις της προόδου, στις οποίες ανήκει η Νέα Δημοκρατία
Ο Κ. Καραγκούνης επανέλαβε πως η Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκεται εντός του ευρώ, όταν θα δοθεί πολιτική λύση σε ομοσπονδιακό ευρωπαϊκό επίπεδο.
«Ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα κρέμεται σε μια κλωστή. Ιταλία και Ισπανία με μια φωνή θα πούνε όχι στην πολιτική της λιτότητας και πρέπει να είμαστε εκεί», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου