Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ο ΕΒΡΑΙΑΡΑΨ ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΑΡ ΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ

Άμεση, δραματική παρέμβαση του εμίρη του Skatar, Ibrahim al Jimi!!! 

Σύμφωνα με αλλεπάλληλες μεταδόσεις του Reuterrrr, ο και νέος ιπτάμενος Ολλανδός αποκαλούμενος εμίρης του Σκατάρ, Ibrahim al Jimi, έκανε ιστορική παρέμβαση τη νύχτα, μέσα από καμπαρέ της Στοκχτόλμης, όπου παρακολουθούσε τον ετήσιο διαγωνισμό χορού της κοιλιάς και της άγριας μάσας!!!

Ο διακεκριμένος εβραιάραψ, απηύθυνε δραματική έκκληση στους Παλαιστίνιους κατακτητές της Γάζας, να σταματήσουν να δέχονται Ισραηλινές βόμβες και να εγκαταλείψουν προσωρινά έως για πάντα τα σπίτια τους και να τα παραδώσουν με το κλειδί στο χέρι, στις ειρηνευτικές δυνάμεις του Νετανιάχου Άχου – Άχου, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση, δηλαδή για πάντα!!!

Όπως είναι γνωστό, οι Σκαταραμένοι, έχουν αναλάβει προ καιρού πρωτοβουλίες, για... 


Την οριστική απομάκρυνση των Παλαιστινίων από τη Γάζα, για να διευκολυνθούν οι μπουλντόζες του Ισραήλ, να εισέλθουν ειρηνικά και να ισοπεδώσουν όλους τους Παλαιστινιακούς οικισμούς, για να παραχωρηθούν τα οικόπεδα σε ισραηλινούς πατριώτες, με τη φροντίδα του ΟΗΕ και φιλοεβραϊκών οργανώσεων!!!!

Για τις πρωτοβουλίες του αυτές, ο Σκαταραμένος εμίρης, έχει προταθεί από τους Ισραηλινούς, για το διεθνές Nopel Kouradosinis!!!

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο διάσημος  ειρηνοποιός, είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί, για την εκ περιτροπής διεξαγωγή του διεθνούς διαγωνισμού του χορού της κοιλιάς και της άγριας μάσας, στη Τρούμπα και στις παρυφές των μπουρδέλων του Τελ-Αβίβ, μετά από σχετικό αίτημα του ομοφυλόφιλου υφυπουργού Γκεϊγκούνη, ώστε να βοηθηθεί τα μέγιστα ο σεξουαλικός τουρισμός κάθε κωλοτρυπίδας. Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά, για αγορά βομβών της τρελής χαράς κάθε Εβραίου δολοφόνου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου