Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ

Δεν περνάει το άρθρο 4.Έγινε λάθος!... Επεισοδιακό ήταν το φινάλε της συνεδρίασης του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις με αφορμή το άρθρο 4, το οποίο αρχικά ανακοινώθηκε ότι έγινε δεκτό και στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι τελικά "πέρασε" εκ ... παραδρομής.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε ότι το άρθρο 4 έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία με 146 ΝΑΙ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι με βάση την πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών το άρθρο δεν έπρεπε να γίνει δεκτό. Έτσι έκαναν διάβημα προς τον πρόεδρο της βουλής, ο οποίος παρέπεμψε το θέμα στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Έντονος μάλιστα ο διάλογος μεταξύ του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και του Γιάννη Τραγάκη:...



"Δεν γνωρίζετε κι εσείς τον κανονισμό κ. Κουίκ διότι λέει επί των παρόντων και επόμενως το άρθρο 4 έγινε δεκτό", είπε ο κ. Τραγάκης όταν o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντέδρασε στην ανακοίνωση του αντιπροέδρου της βουλής.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έκριναν τελικά ότι δεν έπρεπε να γίνει δεκτό το άρθρο 4 και έτσι στη συνέχεια, έγινε γνωστό από το γραφείο του προέδρου της βουλής Βαγγέλλη Μεϊμαράκη ότι το άρθρο 4 του νομοσχεδίου που αφορά στις εισφορές του ΤΕΕ ανακοινώθηκε εκ παραδρομής ότι έγινε δεκτό. Επειδή είχε ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας, η επίσημη ανακοίνωση-διόρθωση θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στην Ολομέλεια της βουλής.

 Παρακολουθήστε τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιάννης Τραγάκης ανακοίνωσε εκ παραδρομής ότι γίνεται δεκτό και το άρθρο 4 κατά πλειοψηφία.

Ζητούν παραίτηση Τραγάκη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Την παραίτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής Ιωάννη Τραγάκη ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,με αφορμή την ανακοίνωση εκ παραδρομής ότι ψηφίστηκε το άρθρο 4 του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις. Για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» έκανε λόγο ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στο twitter, ζητώντας την παραίτηση του, ενώ ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε: "Ο αντιπρόεδρος της βουλής με προσέβαλε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου