Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΦΛΩΡΙΤΑ Η ...ΦΛΩΡΙΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ - ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ

Για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτρια κατηγορείται η κόρη του Μπαμπινιώτη... 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η κόρη του πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργού Παιδείας Γιώργου Μπαμπινιώτη διώκεται κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών». Η Φλωρίτα Μαρία Μπαμπινιώτη, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών κατηγορείται πως είχε συνάψει ανήθικη σχέση με ανήλικη μαθήτρια της την περίοδο -το 2008- που ήταν καθηγήτρια στο Αρσάκειο. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα... 


Οι γονείς της νεαρής μαθήτριας κατήγγειλαν το περιστατικό και η υπόθεση πήρε το δρόμο για τη Δικαιοσύνη και τελικά ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος της κόρης του Μπαμπινιώτη. Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας, με το υπ' αρ. 2788/2012 βούλευμά του έκρινε και πάλι ότι η καθηγήτρια πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη, η οποία και θ' αποφανθεί εάν ευσταθούν οι καταγγελίες σε βάρος της. 

Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης η Φλωρίτα Μπαμπινιώτη αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτηση της, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή, ωστόσο μετά από ένα χρονικό διάστημα επέστρεψε ξανά και επαναπροσλήφθηκε στο Αρσάκειο και τοποθετήθηκε στο γραφείο του πατέρα της Γιώργου Μπαμπινιώτη, έχοντας όμως μόνο με διοικητικά καθήκοντα και δεν έρχεται σε επαφή με μαθητές. Ερωτηματικά όμως προκύπτουν καθώς φέρεται πως υπήρξε και δεύτερο περιστατικό παρενόχλησης μαθήτριας από την Φλωρίτα Μπαμπινιώτη ωστόσο ο πατέρας της δεύτερης ανήλικης μαθήτριας που φέρεται να έχει υποστεί παρενόχληση, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε καταγγελία, αλλά πήρε το παιδί του από το σχολείο και το μετέγραψε σε άλλο. 

4 σχόλια:

  1. Φωτογραφία της Φλωρίτας πουθενά όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ!!!
      εψαξα επι εβδομαδες να βρω και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τιποτε ουτε αυτηνης ουτε του εβραιου ανδρα της του στ. κορρε!!!!

      Διαγραφή
    2. που ξερεις ο τι ο κορρες ειναι εβραιος??

      Διαγραφή
  2. Καμία σοβαρή πηγή έχετε, ή μόνο κάτι σελίδες της πλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή