Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ - "ΣΩΤΗΡΩΝ" ΜΑΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αφού τα έξοδα σε Συγγρού και Ιπποκράτους αντίστοιχα τρέχουν καθημερινά και τα χρέη συνεχώς αυξάνονται. 

Φυσικά αυτοί που πληρώνουν τη νύφη είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι στο τέλος του μήνα... αναζητούν τους μισθούς τους. Όπως αναφέρει και η εφημερίδα Παραπολιτικά τα γαλάζια και πράσινα χρέη έχουν φτάσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ. Στη Συγγρού τα προβλήματα ξεκίνησαν από το 2010 με τη μισθοδοσία να καταβάλλεται σε δόσεις, ενώ οι προμηθευτές υλικών έφτασαν στο σημείο να στείλουν ακόμα και εξώδικα. Σήμερα Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως... 


Δουλεύουν χωρίς ωράριο και φυσικά δεν πληρώνονται τις υπερωρίες. Και στην Ιπποκράτους όμως οι εργαζόμενοι είναι στα κάγκελα αφού βλέπουν πως οι καταβολή των δεδουλευμένων τους συνεχώς παίρνει αναβολή. Λέγεται μάλιστα πως τα γραφεία πλέον δουλεύουν κυρίως με τους αποσπασμένους και τους προσωπικούς συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και των βουλευτών του, αφού αρκετοί είναι οι υπάλληλοι που δεν δίνουν το παρών. Υπενθυμίζεται πως το ΠΑΣΟΚ είχε οικονομικά προβλήματα και με τον ιδιοκτήτη του ακινήτων, στον οποίο χρωστούσε ενοίκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου