Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΤΕΣ... ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Θ. Τζάκρη: Θα ψηφίσει τα μέτρα η βουλευτής του ΠαΣοΚ... Θα ψηφίσει τις περικοπές «με το πιστόλι στον κρόταφο», όπως δήλωσε. 

Παρά την επικριτική στάση της έναντι του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά και του υπουργού Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, η βουλευτής του ΠαΣοΚ, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, θα ψηφίσει το Μνημόνιο ΙΙΙ.

«Ψηφίζω με το πιστόλι στον κρόταφο», είπε χαρακτηριστικά αιτιολογώντας την επιλογή της και παρά το γεγονός ότι άσκησε κριτική για τους χειρισμούς που έγιναν.

Όπως δήλωσε αναφερθείσα στο πολυνομοσχέδιο «στις 300 σελίδες του περιέχει μόνο περικοπέςς» ενώ... 


Σχετικά με τα οριακά διλήμματα που έχουν τεθεί όσον αφορά την υπερψήφιση ή όχι του Μνημονίου ΙΙΙ, είπε: «Καλά τα παραμύθια σας κ. Στουρνάρα αλλά δεν σας πιστεύει κανείς, ούτε εσάς ούτε τον κ. Σαμαρά».

Μάλιστα χαρακτήρισε τον κ. Στουρνάρα «υπάλληλο του ΣΕΒ» και «συντάκτη των non paper της τρόικα».Ενώ οξείες ήταν και οι αναφορές της στον Πρωθυπουργό: «Θυμόμαστε την θεατρική παράσταση του κ. Σαμαρά επί Παπαδήμου για τους συνταξιούχους, το Ζάππειο Ι και ΙΙ με τα ισοδύναμα και την προστασία του εθνικού πλούτου, που μόλις προχθές μας ζήτησε να τα βάλουμε σε πιάτο και να τα δώσουμε».

Ωστόσο, κατέληξε δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο διότι όπως είπε «δεν υπάρχει σχέδιο Β για την ομαλή χρηματοδότηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου