Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚ: ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Έκανε δώρο στους ηγέτες της Χαμάς ρολόγια με πομπούς που έστελναν σήματα στους Ισραηλινούς δορυφόρους κι έτσι τους εντόπισαν και τους …σκότωσαν!!!

Ιστορία βγαλμένη από ταινίες του James Bond...
 
Είναι ο γνωστός στην Ελλάδα Εμίρης Αλ Θάνι, αυτός που ήρθε για διακοπές με το κότερό του και καταβρόχθιζε από γύρους μέχρι αστακούς στην Κεφαλονιά κι αλλού και θα αγόραζε το Ελληνικό. Σύμφωνα με ανταπόκριση του πρακτορείου Fars, ο βασιλιάς του Κατάρ Hamad bin Khalifa Al Τhani, επισκέφτηκε τη Γάζα, για να συνομιλήσει, ως Άραβας ομόδοξος, με τους αρχηγούς της… Χαμάς. Τους χάρισε εθιμοτυπικά ρολόγια και πένες, οι οποίες όμως μεταδίδουν σήματα στους Ισραηλινούς δορυφόρους!
 

Ο Σεϊχης πήγε στη Γάζα στις 23 Οκτωβρίου και ήταν ο πρώτος αρχηγός κράτους, που επισκεπτόταν την αποκλεισμένη λωρίδα της Γάζας. Δύο από τους ανθρώπους στους οποίους χάρισε τα στυλό και τα ρολόγια ο Σεϊχης... 


Σκοτώθηκαν από Ισραηλινούς πυραύλους ακριβείας, ο στρατιωτικός διοικητής της Χαμάς Ahmed al-Ja’abari και ο Ahmed Abu Jalal. πηγή taxalia.blogspot.com
Η πλάκα είναι ότι οι Ισραηλινοί εξέφρασαν τη δυσφορία τους, για την επίσκεψη του Αλ Θάνι στη Γάζα. Σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων fart και presstv όμως ο Σεϊχης είναι πράκτορας των Ισραηλινών !!!


Ο εμίρης Αλ Θάνι με εβραίικο καπελάκι στο τείχος των δακρύων, όταν είχε πάει στο Ισραήλ, δήθεν για να επισκεφθεί τη Λωρίδα τηε Γάζας!!!


Αναρτήθηκε από TaXalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου