Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΚΟΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΤΑΣ

Πέντε χρόνια!!! Και ενδιάμεσα το δικαστικό Συμβούλιο την είχε πάλι παραπέμψει, αλλά η Εισαγγελία του Άρειου Πάγου (του Σανιδά??? του Τέντε??? λίγη σημασία έχει!!!) είχε ασκήσει αναίρεση και είχε επιστρέψει τη δικογραφία…. «για περαιτέρω έρευνα!!!»...
 
Πρόκειται για την υπόθεση, η οποία με πολλές εκφάνσεις και διαπλοκές των «προστατών» περιγράφεται στην ανάρτηση  ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ, ΣΤΑ «ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ» ΤΗΣ BILDERBERG, ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
 
Αυτό -τα 5 σχεδόν χρόνια βραχυκυκλώματος της υπόθεσης- είναι που προκαλεί ΣΟΚ, και όχι απλά στο καθηγητικό κατεστημένο, όπου οι περισσότεροι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. Ούτε καν η κοινή γνώμη εντυπωσιάζεται. Εντυπωσιάζεται από το εύρος της διαπλοκής και το θράσος της οικογένειας Μπαμπινιώτη. 

Υπουργός Παραπαιδείας εν ενεργεία ο κοπρίτης και... 


Συνέχιζε να προεδρεύει στα Αρσάκεια!!!
Υπουργός Παραπαιδείας του Παπαδήμιου ο κοπρίτης και πρόεδρος των Αρσάκειων και ΕΠΑΝΑΔΙΟΡΙΣΕ τη κοράκλα του, κατηγορούμενη για λεσβιακή σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριάς της, και τη τοποθέτησε σε διοικητικά καθήκοντα παραλαβής …..παραπόνων, ενώ βοά το σύμπαν για ύπαρξη και άλλων θυμάτων.
 
Οι δικαιολογίες της οικογένειας του Μπαμπινιώτη περί νόμιμης πρόσληψης της κοράκλας του Φλωρίτας-Μαρίας Μπαμπινιώτη ή ότι έχει ανάγκη να συμπληρώσει ….ένσημα, είναι όχι για γέλεια, όχι για μπάτσες, αλλά για στήσιμο όλης της «οικογένειας» στο σύνταγμα για λαϊκή επιβράβευση.
 
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ,  η ΝΕΑ γενναία παραπομπή σε δίκη ως κατηγορούμενης, της Φλωρίτας-Μαρίας Μπαμπινιώτη, με το υπ΄ αρ. 2788/2012 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, να έχει την ίδια σοβαρότητα και να υπάρξουν έντιμοι δικαστές, που θα τολμήσουν να ικανοποιήσουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα και να βάλει στη θέση τους, τόσο την οικογένεια, όσο και τα διαπλεκόμενα παράκεντρα παραεξουσίας, μεγιστάνων ειδικής θρησκευτικής προτίμησης και οργανώσεων κατασκευής ανύπαρκτων ηρώων.
 
Προσωπικά πιστεύω, ότι η υπόθεση Φλώρας Μπαμπινιώτη, που εκκρεμεί από το 2008, θα συνεχίσει να έχει επιπλοκές, με τις τεχνικές των αναβολών. Έχουμε δρόμο πολύ ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου