Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ

«Κλείδωσε» ο ανασχηματισμός - Βενιζέλος και Κουβέλης αντιπρόεδροι - Άγνωστη η τύχη του κ. Στουρνάρα.. 

Αποτέλεσμα φαίνεται ότι είχαν τελικά οι πιέσεις τους Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον Αντώνη Σαμαρά, με τη συγκαταβατική στάση του Φώτη Κουβέλη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες o ανασχηματισμός αναμένεται εντός των επόμενων ωρών ή ημερών ακόμα και πριν από τις συναντήσεις με την τρόικα, με σκοπό τη σκλήρυνση της ελληνικής θέσης. Είναι πλέον σίγουρο ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει όχι μόνο με στελέχη, αλλά... 


Και με τον ίδιο τον αρχηγό του, Ευάγγελο Βενιζέλο, που θα γίνει για δεύτερη φορά αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Το μεγάλο ερώτημα αφορά την τύχη του Γιάννη Στουρνάρα, που εκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, δέχεται τα πυρά των περισσότερων συναδέλφων του υπουργών. 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες επίσης από το Μαξίμου, ήθελαν τον πρωθυπουργό να σκέφτεται και τρίτη θέση αντιπροέδρου για καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης στα αμυντικά θέματα και στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Για τη θέση αυτή το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά και επιθυμία των εταίρων της συγκυβέρνησης, είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου