Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

WERNER - ΚΑΖΑΚΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΔΡΑΧΜΗ

Ο σιωνιστής πρόεδρος του IFO Hans-Werner Sinn, συμφωνεί απόλυτα με… Καζάκη και… Μιχαλολιάκο και ξαναδείχνει… τρύπια δραχμή!!!

Hans-Werner SinnΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ – ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!

Με τον εκ Βαυαρίας γερμανόφωνο «καθηγητή» του πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ Hans-Werner Sinn,  είχα ασχοληθεί στην ανάρτηση Οικονομολογική νεροκολοκύθα και μούφα η «διαμαρτυρία» των 160 ή 170 …γερμανόφωνων οικονομολόγων «κατά» της Μέϊρκελ.

Ο αρχισιωνιστής κοπρίτης με επιβεβαίωσε, αφού χθες, σχεδόν σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ, τα ΜΜΕ προέβαλαν τις πραγματικές διαθέσεις του καθάρματος που διευθύνει το Διεθνές Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (IFO), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΣΕΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ... 


ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, και ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ταυτίζεται νομισματικά με τους «απελευθερωτές» Δημητράκη Καζάκη και Νικολάκη Μιχαλολιάκο!!!!!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ είναι, για να μη με αποκαλούν οι Εβραίοι ως αντισημίτη, ότι τον προφέσορα τον αποκαλεί ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΟ και όχι ΓΕΡΜΑΝΟ, η γνωστή Βικιπαίδεια, στην εγγλέζικη εκδοχή της!!!!! Γι΄ αυτό, αντί να με ΣΠΑΜάρουν 270 φορές ημερησίως, ας τα βρουν μεταξύ τους και να με αφήσουν ήσυχο.


Τι λένε τα χθεσινά νέα???
Ο αρχικοπρίτης Hans-Werner Sinn, προτρέπει ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ και ΕΕ, να επιστρέψουν…… «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ» η ΕΛΛΑΔΑ και η ΚΥΠΡΟΣ στα «εθνικά» τους νομίσματα (δραχμή και λίρα) και ότι αυτό θα ήταν οφέλιμο για…. όλους!!!! Τίποτα δεν θα πάθουν πλέον οι σιωνιστές τραπεζίτες, αφού μας ξεζούμισαν και μας καταχρέωσαν με ανύπαρκτα δάνεια, που τα κρατικά ταμεία δεν είδαν ποτέ!!!!

Σε συνέντευξη λοιπόν, που παραχώρησε στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, ο Ζιν λέει μας:
—- Μια προσωρινή έξοδος από την ευρωζώνη, χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορούσε να συμβάλει στην ενίσχυση του κοινού νομίσματος, ενώ τονίζει ότι, ειδικά στην περίπτωση της Κύπρου, πιθανή έξοδος δεν θα είχε σοβαρές συνέπειες για το σύνολο της Ευρωζώνης.
—- Το νεοσύστατο ευρωσκεπτικιστικό-χρηματοναζιστικό γερμανικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD), ο γερμανόφωνος καθηγητής λέει ότι έχει «λογικά επιχειρήματα», και εκτιμά ιδιαίτερα ως οικονομολόγο τον επικεφαλής του, Μπέρντ Λούκε.
—- Ο ίδιος εξακολουθεί να δίνει μια ευκαιρία στο ευρώ, αλλά…. ως νόμισμα των ισχυρών της Ευρώπης. «Αξίζει να υπερασπιστούμε το ευρώ. Αλλά θεωρώ μεγάλο σφάλμα να κρατάμε πάση θυσία στο ευρώ τις αδύναμες χώρες του ευρωπαϊκού νότου. Κατ” αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάμε τις χώρες αυτές και μειώνουμε τις πιθανότητες επιβίωσης του ευρώ!!!!!!»
—- Το μοντέλο που επιλέχθηκε για τη διάσωση των Κυπριακών ΤΡΑΠΕΖΩΝ, σημειώνει ότι πρόκειται για ένα σημείο καμπής και δηλώνει ότι στο εξής, εφόσον μια τράπεζα χρεοκοπεί, το κόστος θα πρέπει να το επωμίζεται η ίδια η τράπεζα και οι….. καταθέτες!!!!!
—- Σε άρθρο του, στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftswoche, ο  Ζιν υποστηρίζει ότι η διάσωση της Κύπρου θα κοστίσει πολύ περισσότερα από ό,τι υπολογίζεται από τους ειδικούς και θα φτάσει στα επίπεδα της….. ελληνικής «διάσωσης.»

ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΧΘΕΣ, ο μασόνος αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μιχαλολιάκος, διευκόλυνε τη κατάσταση και τη χουντική κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη. Στην αγόρευσή του στη βουλή των δοσίλογων, δήλωσε απερίφραστα, ότι αν τεθεί θέμα, το κόμμα του θα πει «ΝΑΙ» για επιστροφή στη δραχμή και το δικαιολόγησε ο απίθανος κωλοτούμπας, ότι ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ…. ΥΠΟΤΑΓΗ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ, ΟΤΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΑΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΩΝ, ΕΝΟΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΥ «ΕΘΝΙΚΟΥ» ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΗΡΟΥΣ…. ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!!!!!!

Για τον Καζάκη δεν χρειάζεται να επαναλάβω.
Είναι μια σταθερή ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ αξία για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο σιωνιστής καθηγητής του πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, Hans-Werner Sinn.
Θα μας σώσει και αυτός ο πολιτικά αχρείος με δραχμή εντός της ΕΕ των σιωνιστών τραπεζιτών!!!!

Για να μη λέει το κάθε μαλακισμένο το μακρύ του και το κοντό του εναντίον μου, ο Μπαρμπανίκος είναι ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΔΙΩΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

3 σχόλια:

  1. Ηλίθιε Μπαρμπανίκο, ο Βέρνερ μιλάει για διπλό κατοχικό νόμισμα, όπου οι μισθοί και οι συντάξεις θα είναι στην δραχμή και οι δανειακές υποχρεώσεις θα είναι στο "σκληρό" νόμισμα, δηλαδή το Ευρώ.

    Τι σχέση έχουν αυτά με τον Καζάκη; Ο Καζάκης προτείνει επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, με ταυτόχρονη έξοδο από την ΕΕ και εθνικοποίηση την Τράπεζας της Ελλάδος.

    Έχει και η λάσπη τα όριά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΖΑΚΗΣ "οπαδος" έβαλε και σε μένα ακριβώς το ίδιο σχόλιο και του απάντησα με την ανάρτηση http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/34497 Κώστας 222 — Ένας ΧΑΖΑΚΗΣ «οπαδός» εκπέμπει την ηλιθιότητά του από το ξενοδοχείο Sandra των Αθηνών, για να με βρίζει υπέρ του… Καζάκη!
    Τη χαζάκεια μπούρδα την είδα το πρωί, έγραψα την απάντησή μου στο βλήμα και έκρινα ότι μια καλή βόλτα ήταν ότι έπρεπε σήμερα.
    Μού έστειλε και δεύτερο υβριστικό σχόλιο και θεωρώ πλέον πολύ πιθαλόν τον Κώστα να τον λένε περισσότερο.... Δημήτρη.
    Πολύ ασχολήθηκα μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια, πού είναι αυτή η απάντηση στο λασποσάιτ σου; Α ξέχασα, την διέγραψες και δημοσιοποίησες το ip μου. Ωραίος. Λέει πολλά για το ήθος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή