Σάββατο 27 Απριλίου 2013

"ΦΟΒΟΙ" ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΜΑΪΟ

Οι Ελληνικές αρχές και υπηρεσίες βρίσκονται σε πορτοκαλί συναγερμό, μετά την έξαρση της διεθνούς τρομοκρατίας, αλλά και έπειτα από πληροφορίες, που βλέπουν ιδιαίτερα μεγάλη την πιθανότητα τρομοκρατικού χαρακτήρα πλήγματος στη χώρα μας εντός του Μαΐου, στο κατώφλι της τουριστικής περιόδου...

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η προσοχή της Αντιτρομοκρατικής επικεντρώνεται στο περιβάλλον των φυλακών, από όπου, μέσω μαζικής απόδρασης μπορούν να προκύψουν πυρήνες εξτρεμιστών που να επιχειρήσουν δολιοφθορά εντός του ελληνικού εδάφους.
Το σενάριο μιας ομαδικής απόδρασης βαρυποινιτών, ιδιαίτερα αλλοδαπών, που... 


Θα γινόταν θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και θα δημιουργούσε ανασφάλεια σε όσους ετοιμάζονται να επισκεφτούν την Ελλάδα, βρίσκεται υπό εξέταση με προτεραιότητα.
Οι κρατικές υπηρεσίες έχουν ζητήσει διεθνή συνδρομή από ξένες υπηρεσίες, στο επίπεδο της ανταλλαγής πληροφοριών, ώστε να αποτραπεί πριν εξελιχθεί οποιοσδήποτε σχεδιασμός τέτοιας ενέργειας επί ελληνικού εδάφους.

Οι υποψίες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, στη βάση της κινητοποίησης των ευρωπαϊκών και των αμερικανικών υπηρεσιών, μετά το χτύπημα στη Βοστώνη έχουν επικεντρωθεί σε αλβανικές και τουρκοϊσλαμιστικές εξτρεμιστικές ομάδες, ως προς το ενδεχόμενο να έχουν αναπτύξει δίκτυο με κρατούμενους στις ελληνικές φυλακές. Κρίσιμη παράμετρος το αν βρίσκονται σε λειτουργία παρακλάδια μουτζαχεντίν και πυρήνων του UCK στη νότιο Βαλκανική.
Στο επίκεντρο συνεχούς παρακολούθησης βρίσκονται κρατούμενοι αλβανικής καταγωγής, αλλά και μουσουλμανικού θρησκεύματος οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν δημιουργήσει σύστημα επικοινωνίας με εξτρεμιστικές ομάδες αλβανικής και τουρκικής προέλευσης εκτός φυλακών ή στις κοινότητες των λαθρομεταναστών.

Εναλλακτικό σενάριο που εξετάζεται είναι η ομαδική απόδραση βαρυποινιτών του κοινού Ποινικού Δικαίου ελληνικής καταγωγής. Αυτό βασίζεται σε κάποιες πληροφορίες που ελέγχονται, σύμφωνα με τις οποίες η απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων, με την εμπλοκή Βλαστού, αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε επόμενων ανάλογων κινήσεων.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ "Ε.Φ":
1.Τα τρομοκρατικά χτυπήματα δεν προαναγγέλονται...
2.Τα τρομοκρατικά χτυπήματα που δεν αβαντάρονται από μυστικές υπηρεσίες, στοχοποιούν ανδρείκελα της εξουσίας και όχι ευθέως την κοινωνική ζωή...
3.Η ανεξέλεγκτη δράση των ουτσεκάδων στη χώρα, συνιστά κορυφαίο ζήτημα εθνικής ασφάλειας ενταγμένο στα πλαίσια των ύποπτων γεωπολιτικών σχεδιασμών με θέατρο τα Βαλκάνια, και η προσχηματική αντιμετώπισή του ως ποινικό θέμα είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για την ΜΗ αντιμετώπισή του.
4.Το κατοχικό πρόγραμμα των ανδρεικέλων "δε βγαίνει"  και μια κίνηση επικοινωνιακού αντιπερισπασμού εν όψει νέας μετωπικής επίθεσης σε βάρος της κοινωνίας, συνιστά επιλογή ύψιστης προτεραιότητας από τους εγκάθετους της κατοχής.
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου