Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ???

Άρχισαν οι... εβδομάδες των παθών για το πολύπαθο ΠΑΣΟΚ-Γιατί ο Βενιζέλος άφησε εκτός ελέγχου την περίοδο Σημίτη;...

Όπως σας επισημάναμε έγκαιρα, όλη αυτή η κόντρα μεταξύ των επιτελείων Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπανδρέου εξαιτίας της αβυσαλλέας «μαύρης τρύπας» στα ταμεία του κόμματος κατά την περίοδο της αρχηγίας του ΓΑΠ θα είναι οριακή. Και θα φτάσει μέχρι το τέλος!

ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ - ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Και οι βολές ένθεν κακείθεν δίνουν και παίρνουν. Το πάλαι ποτέ κραταιό Κίνημα έχει εισέλθει σε μια περίοδο αλληλοεξόντωσης στελεχών, αδειάσματος του ενός επιτελείου απ' το άλλο, σε μια περίοδο που περιλαμβάνει... πάμπολλες βδομάδες παθών! Ο Β. Βενιζέλος απαντώντας...


Σε σχετικό ερώτημα στελέχους άλλου κόμματος, φίλου του, ήταν σαφής: «Δεν θα δεχτώ να πληρώσω εγώ τα σπασμένα της εποχής του Γιώργου την ίδια ώρα που τα δικά του στελέχη ή με υπονομεύουν ή πάνε προς το ΣΥΡΙΖΑ. Θα τους καταφέρω αποφασιστικό πλήγμα, θα τους εξαφανίσω!».

Ενδεικτικά, όλα αυτά, των προθέσεών του. Θα το τραβήξει μέχρι τέλους. Ακόμα και με αντίτιμο τη διάλυση ή διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, ενδεχόμενα όχι απίθανα, όπως σας επισημάναμε.
Άλλωστε –όπως τόνιζαν έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ - ο Βενιζέλος φρόντισε να αφήσει εκτός ελέγχου τα πεπραγμένα της εποχής Σημίτη, όταν μάλιστα για εκείνη την εποχή υπάρχει παραδοχή (απ' τον «στρατηγό» Τσουκάτο) εισροής στα κομματικά ταμεία «μαύρων» χρημάτων απ' τη Siemens!

Γιατί; Είναι σαφές. Θέλει να ξεκαθαρίσει λογαριασμούς αποκλειστικά με το «σύστημα ΓΑΠ»...
Αλλά ούτε φυσικά ο ΓΑΠ θα μείνει άπραγος. Όπως μας ενημέρωσε στενός συνεργάτης του, σε συζήτηση που είχε με ανθρώπους του επιτελείου του έδωσε την εξής απάντηση: «Φυσικά και δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια. Θα απαντήσω. Και θα απαντήσω σκληρά, θα μετανιώσει!».
Οι αντίπαλοι λοιπόν στρατοί έχουν λάβει θέσεις. Τα πάθη αρχίνησαν. Χωρίς ορατή «ανάσταση» κάθε άλλο...

Ίσως ενδεικτικό του κλίματος, που περιέχει και στοιχεία ρεβανσισμού, είναι αυτό που μας εξομολογήθηκε συνεργάτης του Βενιζέλου: «Εδώ ο Γιώργος, μετά τη νίκη του επί του Βαγγέλη το 2007, δεν τον άφησε ούτε Όμιλο να κάνει. Όλα εδώ πληρώνονται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου