Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ " - Γιατί δεν ακούσατε την FSB - Σας είχανε προειδοποιήσει για τους αδελφούς Τσερνάεφ"...

Στις ΗΠΑ οι κάτοικοι της Βοστώνης που υπέστησαν το σοκ του τρομοκρατικού χτυπήματος, έχουν εξοργισθεί αφού έμαθαν ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν το ποιόν των αδελφών Τρερνάεφ, έχοντας προειδοποιηθεί από την ρωσική FSB.

Οι κάτοικοι της Βοστώνης σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν  αρκετές ημέρες μετά από τις εκρήξεις στο μαραθώνιο, ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες... 


Γνώριζαν από τους ξένους συναδέλφους τους για τις πιθανές συνδέσεις του υπόπτου Τάμερλαν Τσαρνάεφ με ριζοσπαστικές οργανώσεις.
Το σκάνδαλο ξέσπασε στις ΗΠΑ, την Πέμπτη, όταν  έγιναν ευρέως γνωστά τα δημοσιεύματα ότι η Ρωσία από το Μάρτιο του 2011 είχε προειδοποιήσει το FBI,  για τον ενδεχόμενο κίνδυνο, αφού οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών- FSB,  είχαν στείλει σήμα στην CIA, για το μεγαλύτερο αδελφό Τσαρνάεφ.

Εκπρόσωποι του FBI, με τη σειρά τους, είπαν ότι δεν είχαν ανταποκριθεί στις ρωσικές προειδοποιήσεις για τον Τάμερλαν Τσαρνάεφ και τους συγγενείς του,  και τις έθεσαν υπό αμφισβήτηση, αφού οι ίδιοι δεν είχαν εντοπίσει κάτι ύποπτο, σημειώνει το ρωσικό Νόβοστι.
Οι πολίτες στην Βοστώνη αναζητούν ευθύνες στις υπηρεσίες της χώρας αφού απέτυχαν να τους προστατέψουν, και φυσικά αδιαφορούν για τα γεωπολιτικά παιχνίδια της κυβέρνησής τους, η οποία είχε θετική προδιάθεση ως προς τους Τσετσένους αυτονομιστές, καθότι αποτελούν ένα σοβαρό πρόβλημα σε μια ευαίσθητη για τη Ρωσία περιοχή.

Μέχρι τώρα οι Τσετσένοι τύγχαναν προνομιακής μεταχειρήσεως στο διεθνές στερέωμα, καθότι θεωρούντουσαν χρήσιμοι στο να δημιουργούν αστάθεια στον ρωσικό Καύκασο.
Οι Τσετσένοι ως γνήσιοι φονταμενταλιστές ισλαμιστές αδιαφορούν παντελώς για την ύπαρξη των ΗΠΑ, και δεν νιώθουν καμμία ευγνωμοσύνη απέναντί τους, για αυτούς είναι απλά χρήσιμοι και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους "άπιστους" Ρώσους. Αυτή την θρησκευτική αγκύλωση, υλιστές όπως οι Αμερικανοί αδυνατούσαν να την καταλάβουν με αποτέλεσμα να την πληρώσουν.

Η ίδια η Δύση εξέθρεψε αυτό το "θράσος" που οδήγησε και στην απαγωγή των δύο μητροπολιτών στο Χαλέπι γιατί δεν έπαψε να σκέφτεται ποτέ παρά με όρους "ψυχρού" πολεμου. Ξεχάσαν να τους πουν ότι ο πόλεμος έχει τελειώσει εδώ και πολλά χρόνια. Μόνο που τώρα ειναι αργά για δάκρυα. Το "τζίνι" ελευθερώθηκε και είναι δύσκολο να μπει ξανά στο λυχνάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου