Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

Κόφτε λοιπόν τις επιπολαιότητες - Μέχρι και μπούργκα στα αγάλματα είδατε - Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αφυπνιστείτε επιτέλους??? Καταργείστε άμεσα τις αποφάσεις για τα τεμένη πριν να είναι αργά - Στη Βοστόνη ισλαμιστές τρομοκράτες μετέτρεψαν μια αθλητική εκδήλωση χαράς, έναν μαραθώνιο δρόμο με παγκόσμια απήχηση, σε λουτρό αίματος... 

Στη Συρία σφάζονται από τους ισλαμιστές ορθόδοξοι χριστιανοί, πυρπολούνται εκκλησίες, καταστρέφονται οι περιουσίες του χριστεπώνυμου πλήθους και οι ισλαμιστές αντάρτες ψήνουν στη θράκα κεφάλια κυβερνητικών στρατιωτών! Συν τοις άλλοις, απήχθησαν δύο συρορθόδοξοι μητροπολίτες και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές αγνοείται η τύχη τους. Στο Κατάρ, σε έκθεση ελληνικών αρχαιολογικών θησαυρών, ζητήθηκε από τους υπευθύνους να τοποθετηθεί... μπούρκα σε δύο ελληνικά αγάλματα επειδή... 


Ήταν γυμνά (!) και έτσι... προσέβαλλαν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των μουσουλμάνων.

Στο Αφγανιστάν πεντάχρονα παιδάκια μαθαίνουν από στήθους το Κοράνι και στη συνέχεια εκπαιδεύονται στον χειρισμό πολυβόλων για να τα στρέψουν κάποια ημέρα εναντίον των «απίστων», των Δυτικών. Δηλαδή εναντίον μας.

Στη Σαουδική Αραβία τρεις άνδρες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διώχθηκαν από πολιτισμικό φεστιβάλ που λάμβανε χώρα στο Ριάντ και στη συνέχεια απελάθηκαν από τη χώρα επειδή «ήταν πολύ γοητευτικοί». Αυτό το αποφάσισε η «θρησκευτική αστυνομία» της ισλαμικής χώρας.

Τα περιστατικά, τα οποία σε εμάς φαίνονται ακραία και παρανοϊκά, είναι ενδεικτικά. Η καθημερινότητα που επιβάλλει με το ξίφος αυτή η θρησκεία είναι ακριβώς έτσι - και ακόμα χειρότερη για τα δικά μας μέτρα.

Ωστόσο, παρά την ασυμβατότητα ανάμεσα στη Δύση και στον μουσουλμανικό κόσμο, ένα εξουσιαστικό κύκλωμα στις ΗΠΑ ενισχύει παντοιοτρόπως την Αλ Κάιντα (όπως για παράδειγμα στη Λιβύη και τη Συρία) για να πληρώσει ακολούθως το αντίτιμο της ανοησίας της σε αίμα! Ο ισλαμισμός δεν είναι μόνο θρησκεία. Αποτελεί ταυτόχρονα και ένα βαθιά αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα και ένα σύμπλοκο απαράβατων κανόνων κοινωνικού βίου.

Το πιθανότερο είναι ότι και ο δικός μας τρόπος ζωής φαντάζει ακραίος και παρανοϊκός στα μάτια ενός πιστού μουσουλμάνου. Γι’ αυτό η συνταγή που οφείλει να ακολουθήσει ο χριστιανικός κόσμος δεν είναι άλλη από το πατροπαράδοτο «μακριά και αγαπημένοι».

Διαφορετικά, προετοιμάζουμε το έδαφος για την επερχόμενη ρήξη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου