Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ - ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ

Το ύψος τους μόλις που ξεπερνά το -φονικό- ύψος των AK-47, που προσπαθούν να κρατήσουν ως «γνήσιοι μαχητές του Ισλάμ»... 

Ωστόσο, τα παιδιά αυτά, προτού καλά καλά κλείσουν το πέμπτο έτος της ηλικίας τους, εκπαιδεύονται σκληρά, προκειμένου να γίνουν μέλη «της επόμενης γενιάς μαρτύρων», που θα θυσιαστούν ως πιστοί στρατιώτες της Αλ Κάιντα στον πόλεμο εναντίον της Δύσης.

Υλικό σοκ
Το βιντεοσκοπημένο υλικό -απ' όπου και οι φωτογραφίες- κυριολεκτικά σοκάρει. «Τραβηγμένο» σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών της φονικής οργάνωσης, το οποίο βρίσκεται στο βόρειο Ουαζιριστάν, κάπου ανάμεσα στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν, το βίντεο απεικονίζει παιδιά να στέκονται, πειθαρχημένα, στη σειρά προκειμένου... 


Να μάθουν να σκοπεύουν και να πυροβολούν σωστά με τα καλάσνικοφ. Πολλά εξ αυτών δεν έχουν καν την απαραίτητη μυϊκή δύναμη προκειμένου να ελέγξουν το «κλότσημα» του όπλου, αλλά δεν πτοούνται. Οπλίζουν και πυροβολούν ξανά «κατά ριπάς» εναντίον του ψεύτικου -προς το παρόν- στόχου τους.

Την ίδια στιγμή, άλλα παιδιά, σε κάποιο άλλο σημείο του στρατοπέδου της Αλ Κάιντα, καθισμένα στο χώμα, προσπαθούν να σημαδέψουν με τα πιστόλια που τους έχουν δώσει οι εκπαιδευτές τους, ενώ υπάρχουν γωνιές στις οποίες «διδάσκαλοι» φροντίζουν για την πλύση εγκεφάλου άλλης ομάδας πεντάχρονων.

Τα περισσότερα εξ αυτών είναι ορφανά, παιδιά που στερήθηκαν τους γονείς τους -κυρίως τους πατεράδες τους-, οι οποίοι έγιναν «μάρτυρες» της οργάνωσης που ίδρυσε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Κι όπως εκείνοι, θέλουν κι αυτά να «βαδίσουν στο μονοπάτι της δόξας που περπάτησαν οι δικοί τους, προκειμένου να συναντήσουν τον Αλλάχ».

Στον απόηχο της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστόνη, αλλά και της τρομοκρατικής επίθεσης χθες στην πρεσβεία της Γαλλίας στην Τρίπολη της Λιβύης, εικόνες σαν κι αυτές μοιάζουν να συντηρούν το κλίμα φόβου που κυριαρχεί πια στην παγκόσμια κοινότητα. Το συγκεκριμένο βίντεο «ανέβηκε» στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδα φίλα διακείμενη προς την Αλ Κάιντα, και ήδη αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου