Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ...

Η ελληνική Δικαιοσύνη θα προχωρήσει στη συνένωση των δικογραφιών που αφορούν την υπόθεση με τις τηλεφωνικές υποκλοπές το 2004-2005 και το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, ενώ δεν αποκλείεται να ενώσει τις δυο υποθέσεις και με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους...

Σύμφωνα με πληροφορίες από αγνώστους, άγνωστοι δράστες παρακολουθούσαν τηλεφωνικά τον Κώστα Καραμανλή αλλά δεν καταλάβαιναν τι έλεγε γιατί ήταν συνέχεια μπουκωμένος με φαΐ.
 
Όπως προκύπτει από έγγραφα της ΕΥΠ και αναφορές Ρώσων πρακτόρων που παρακολουθούσαν άλλους ξένους πράκτορες οι οποίοι παρακολουθούσαν άλλους ξένους πράκτορες που παρακολουθούσαν τους... Ρώσους πράκτορες, οι δυο υποθέσεις αποτελούν ενέργειες κατασκοπείας που είχαν στόχο τον Κώστα Καραμανλή και την ελληνική οικονομία, αφού, αν σταματήσει να πηγαίνει στις ταβέρνες ο Καραμανλής, θα βουλιάξει η αγορά.
Εντελώς συμπτωματικά, η ελληνική Δικαιοσύνη τα ανακάλυψε όλα αυτά το 2013 που ο Αντώνης Σαμαράς έχει καεί, ενώ... 
 
Ο Κώστας Καραμανλής –ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της θητείας του οποίου κατέρρευσε η ελληνική οικονομία- δεν έχει καν οδηγηθεί στο δικαστήριο, δεν έχει ανοίξει το στόμα του και το παίζει ανέμελος.
 
Δηλαδή, οι ξένοι πράκτορες ήθελαν να δολοφονήσουν τον Καραμανλή για να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα, λες και δεν κατάφερε να της αλλάξει την Παναγία ο Καραμανλής μόνος του.
Βέβαια, δεν αποκλείεται η ελληνική Δικαιοσύνη να θέλει να τιμωρήσει τους ξένους πράκτορες επειδή δεν δολοφόνησαν τον Καραμανλή, αφού, αν τον είχαν δολοφονήσει, μπορεί να είχε σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία.
 
Στη δικογραφία υπάρχει και έγγραφο από ξένη πρεσβεία, σύμφωνα με το οποίο το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή εγκαταλείφθηκε από τους άγνωστους ξένους πράκτορες της άγνωστης ξένης χώρας, όταν διαπίστωσαν πως προσπαθεί να αυτοκτονήσει, σαβουρώνοντας σουβλάκια και πίνοντας μπύρες και τσίπουρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου