Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ - ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ???

Προκήρυξη με απειλές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Διοικητή της ΚΤ, των παιδιών και των εγγονιών τους -Ενημερώθηκε η ηγεσία της αστυνομίας και βρίσκεται σε επαγρύπνιση -Οργή και αποφασιστικότητα διατυπώνεται μέσω της προκήρυξης με αφορμή το κούρεμα καταθέσεων... 

Πληρωμένους εκτελεστές ισχυρίζονται ότι έχουν προσλάβει άγνωστοι που αυτοαποκαλούνται «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου», και απειλούν με δολοφονία τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου Πανίκο Δημητριάδη, τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Η προκήρυξη εστάλη στα γραφεία της εφημερίδας «Πολίτης». Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα... 


Της εφημερίδας «Πολίτης», την περασμένη Τετάρτη η σύζυγος του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, πήγε στο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά τους και τα πήρε διαγράφοντας τα μάλιστα από το μαθητολόγιο. Η κυρία Δημητριάδου μαζί με τα παιδιά έφυγαν για χώρα του εξωτερικού.
Στην προκήρυξη που έστειλαν οι άγνωστοι, αναφέρεται: «Σας προειδοποιούμε και δεν μπλοφάρουμε. Θα αρχίσουμε από τα εγγόνια σας, θα πάμε στα παιδιά σας και θα αφήσουμε εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς».

«Μη μας αγνοήσετε, μη μας υποτιμήσετε. Μη δοκιμάσετε να μας δοκιμάσετε. Τότε θα αρχίσει το δικό μας γλέντι.

Πουλημένα παλιοτόμαρα. Σταματήστε αμέσως το κούρεμα των καταθέσεων. Γνωρίζουμε τι ακόμα μας περιμένει από εσάς εθνοπροδότες. Δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα και σε καμιά οργάνωση. Ορκισμένοι να πεθάνετε».

Στη προκήρυξη αποκαλύπτεται ότι οι απειλές θα υλοποιηθούν από πληρωμένους δολοφόνους που είναι αποφασισμένοι για όλα: «Μαζί μας είναι και επαγγελματίες στο είδος τους, πληρωμένοι ακριβά που δεν καταλαβαίνουν τίποτε αλλά ούτε και έχουν Θεό, παρά μόνο το χρήμα». Οι άγνωστοι υποστηρίζουν ότι η «ομάδα» τους «θα δρα από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη τη Κύπρο και θα τιμωρεί όσους μας κατάντησαν έτσι. Δεν έχουμε όρια και αυτό λάβετε το πολύ σοβαρά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», οι άγνωστοι επιστολογράφοι υποστηρίζουν ότι έχουν τον τρόπο και την δύναμη να ξέρουν κάθε στιγμή που είναι κάθε μέλος της οικογένειας του Νίκου Αναστασιάδη και του Πανίκου Δημητριάδη».

«Μας καταστρέψατε βάσει σχεδίου πολύ καλά προετοιμασμένου και συνεχίζετε να μας καταστρέφετε αδιαφορώντας για το τι θα γίνει σε εμάς τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Σας προειδοποιούμε ότι μας κάμνετε θα τον πάθετε σε πάρα πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Γιατί δεν θα έχουμε να χάσουμε τίποτε από τούδε και στο εξής. Αν δεν σταματήσετε τώρα αμέσως κάθε κούρεμα στις καταθέσεις του κόσμου θα πληρώσετε πάρα πολύ μεγάλο τίμημα» καταλήγει η προκήρυξη.

Η ηγεσία της αστυνομίας είναι ενήμερη για την εν λόγω προκήρυξη. Το θέμα απασχόλησε σύσκεψη το πρωί στο αρχηγείο της αστυνομίας.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να υπάρχει τέτοια ομάδα. Μακάρι να δράσει μιά ομάδα με τέτοιους στόχους. Μόνο τότε θα σφίξουν κάποιοι ορθάνοιχτοι κώλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή