Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟ Μ@ΛΑΚΑ

Με θυμάται κανείς??? Εργαλεία ΑΙΣΧΡΗΣ κερδοσκοπείας χρηματιστήριο και τραπεζικές μετοχές...

SIGXONEYSEIS TRAPEZON 2
ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
Ξέρω ότι δεν έχω απήχηση που να μπορώ να επηρεάσω χρηματοοικονομικές συμπεριφορές...

Απλά υπενθυμίζω ότι το έχω παλέψει, ώστε να προστατέψω τουλάχιστον όσους με επισκέπτονται.

Εχω πει, ότι οποιαδήποτε κίνηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πέρα από το εύρος των 550 – 650 μονάδων είναι ύποπτη, κατευθυνόμενη και κερδοσκοπική, που αποσκοπεί μεθοδευμένα στο να παρασύρει επενδυτές.

Εχω πει, πως ένας σοβαρός επενδυτής, που θέλει να επενδύσει σε μετοχές ή και σε αμοιβαία κεφάλαια εκφραζόμενα σε μετοχές, πρέπει να ξέρει να βρίσκει τον συσχετισμό, ανάμεσα στη χρηματιστηριακή αξία μιας μετοχής (η κάθε μετοχής πακέτου αμοιβαίου κεφαλαίου), με τη πραγματική και λογιστική της αξία. Αν είναι ανίκανος να κάνει αυτή τη στοιχειώδη ανάλυση-σύγκριση, καλά θα κάνει το θύμα, να καθήσει στ΄ αυγά του. Είχα προειδοποιήσει ότι... 


Η συγχώνευση EUROBANK και ALPHABANK ήταν σκέτη μαϊμού και ότι δεν θα ολοκληρονόταν ποτέ.

Το ίδιο είχα προειδοποιήσει και για τη κακόγουστη επανάληψη, της δήθεν συγχώνευσης ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με EUROBANK. Ήταν κλασικές κινήσεις επανεγκλωβισμού κεφαλαιούχων για να τοποθετηθούν και να χάσουν τα λεφτά τους.
Αντίθετα, οι βρόμικες κινήσεις για να καταπιεί ΤΣΑΜΠΑ ο Σάλλας την ΑΤΕ και το ΤΤ, ήταν ολοφάνερες σε κάθε έμπειρο μάτι και αν θυμάστε καλά, είχα προειδοποιήσει διαφορετικά για αυτά τα ξεπουλήματα.

ΓΕΛΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΪΟΥ 2012
ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΪΟΥ 2012
Τώρα φτάσαμε στο οριακό σημείο, που θα έπρεπε, ή να οριστικοποιηθεί η συγχώνευση ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με EUROBANK, ή να ανακοινώσουν διαζύγιο. Η πίεση του χρόνου το επέβαλε και ΟΧΙ η πραγματική ή φανταστική απαίτηση της πόρνης τρόϊκα. 

ΑΛΛΩΣΤΕ για κάθε σοβαρό οικονομολόγο, είναι διαπιστωμένο, ότι συχνά-πυκνά η τρόϊκα χρησιμοποιείται σαν άλλοθι, στις περισσότερες απατεωνιές της πουλημένης στους ξένους τραπεζίτες, πρώην και νυν σιωνιστές και φιλοσιωνιστές κυβερνήτες.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΞΑΝΑ???
Έτρεξαν το χρηματιστήριο με μοχλούς τις προσδοκίες γρήγορου κέρδους των μετοχών ΕΘΝΙΚΗΣ και EUROBANK, από τις 500 στις 1.000+ μονάδες, και τώρα το ξαναγκρερίζουν, για να πάρουν οι καρχαρίες πίσω τις μετοχές τους σε ξεφτιλιστικές τιμές. ΥΠΑΡΧΕΙ μια απαράβατη αρχή: Οι καρχαρίες έχουν άμεση πληροφόρηση από μέσα και κερδίζουν τόσο με την χρηματιστηριακή άνοδο, όσο και με τη χρηματιστηριακή πτώση. Ελάχιστα κορόϊδα σώζονται.
ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΕΝΟΣ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΤΙΑ, ΜΕ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΔΥΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ??? 
Μην εμπιστεύεστε το χρηματιστήριο, κυρίως γιατί εσείς ποτέ δεν θα έχετε την από μέσα ενημέρωση και απλά θα παίζετε στα τυφλά μπαρμπούτι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, να εμπιστεύεστε τις οικονομίες σας, σε οποιαδήποτε τράπεζα, που έχει επιδείξει ληστρική συμπεριφορά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πραγματοποιείς εμπορικές συναλλαγές, με νταβατζή μια τράπεζα που είναι στα νύχια σιωνιστών. Αν θέλεις να επιβιώσεις, να επιφέρεις με κάθε πρόσφορο τρόπο, χτύπημα στο τραπεζικό σύστημα. Αν θέλεις να τροφοδοτείς το ληστρικό τραπεζικό σύστημα, να θυμάσαι ότι εσύ ήσουν ο μαλάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου