Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΣΙΘΡΟΥ ΣΕ ΚΟΡΜΙ ΧΤΙΚΙΑΡΙΚΟ

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ 1Αυτό το παιχνίδι παίζεται πλέον με τους πλέον βρόμικους κανόνες… Το τερέν μαδημένο και γεμάτο λάσπες… Λακκούβες παντού και οι γηπεδούχοι έχουν ταράξει στη κλοτσοπατινάδα τον αφιλοξενούμενο λαό!!!

Είναι κρίμα που δεν τα προλαβαίνουμε όλα και πολλά βαρβάτα θέματα τα περιλαμβάνουμε ετεροχρονισμένα και σκουληκοφαγωμένα. Μερικοί πρόλαβαν και ευτυχώς….

Δικαιοσύνη.!.?.!.?.!.?.!.?.!.? …… Είσαι για γέλια και για κλάματα!!!… Είσαι τρούπια από παντού, σαν μπλουζάκι σιθρού της δεκαετίας του ΄70, σε κορμί χτικιάρικο!!! Είσαι πιο χούντα κι΄ απ΄ τη χούντα…. Και θεατρίνα της κακιάς ώρας…. Γελωτοποιός πλανόδιος κι΄ οικόσιτος συνάμα!!!

Κάθε φορά που η τραπεζοσιωνιστική χούντα των Αθηνών σκαρφίζεται τις πλέον αντισυνταγματικές απάτες, σε πλήρη συνεργασία με... 


Τους αντισυνταγματολόγους της πόρνης βουλής, για να καταληστέψει κατ΄ εξακολούθηση τον λαό, το σάπιο καθεστώς στήνει και εκτελεί, ένα ηλίθιο αλλά αρρωστημένο σενάριο, για να προσδώσει νομιμοφάνεια σε άκρως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, με συνοδό έκδοση απόφασης ανώτατου δικαστηρίου.  Το έργο της χουντικής αθλιότητας έχει ξαναπαιχτεί και επαναλήφθηκε στις 1 του Μάρτη που μας πέρασε, με μια διάτρητη απόφαση του ΣτΕ!!!!

Το ρεπορτάζ κατέγραψε, ότι το ΣτΕ έκρινε κατά πλειοψηφία, ότι «πρέπει» να γίνονται πλέον Υποχρεωτικά με «πλαστικό» χρήμα οι συναλλαγές άνω των 1.500 ευρώ!!! Τι συνέβη??? Ξανά το ίδιο!!!

Είναι γνωστή η σχετική απόφαση των κυβερνητών-δούλων των σιωνιστών τραπεζιτών, για ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΚΗ και ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών στις συναλλαγές, ώστε με καταπάτηση κάθε έννοιας εσωτερικού και διεθνούς δικαίου, να ελέγχουν ο Σάλας, ο Βγενόπουλος, ο Κωστόπουλος, ο Λάτσης και οι πίσω από αυτούς σιωνιστές τραπεζίτες, ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ!!! Κοντολογίς, είτε το θέλουμε είτε όχι, μας εξαναγκάζουν να παραδώσουμε τα χρήματά μας σε αποδεδειγμένα ληστρικούς οργανισμούς, που με τη βοήθεια διεφθαρμένων πολιτικών, λειτουργούν στα πρότυπα της κόζα-νόστρα.

Εν τω μεταξύ, από τα μέσα Φεβρουαρίου 2013 μέχρι τα μέσα Μαρτίου 2013, οι ανώτατοι δικαστικοί, με αφορμή τη δήλωση πρόθεσης περί δήθεν περικοπής αποδοχών τους, μόνο το «στ΄ άρματα – στ΄ άρματα – εμπρός στον αγώνα…» δεν έψαλλαν και ζηλοφθονούντες τη δόξα του Οικονομικού Εισαγγελέα Πεπόνη, ούρλιαζαν, ότι είναι πανέτοιμοι άλλοι 50 Πεπόνηδες να βγουν στο βουνό και να πολεμήσουν κατά της χούντας. ΟΥΤΕ στο κίνημα της πατάτας δεν είδαμε τόσο κακό και κουρνιαχτό μεγάλο…. Κουρνιαχτό μεγάλο…. Μεγάλο…..

Μόλις ψηφίστηκε ή και εγκρίθηκε με τυπικές διαδικασίες η απόφαση της χούντας των Αθηνών για ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ πλαστικοποίηση των συναλλαγών, δύο «Έλληνες» πολίτες, προσποιούνται ότι προσφεύγουν στο ΣτΕ, δήθεν για να προσβάλουν την όντως  ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Όμως -ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ- οι κοπρίτες δήθεν προσφεύγοντες, πήγαν στο ΣτΕ με τον κώλο τούρλα, με τον στόμα μούγκα και πέταξαν επιδεικτικά λευκή πετσέτα και σήκωσαν επιδεικτικά λευκή σημαία!!! Μόνο και μόνο να στήριζαν με απλά επιχειρήματα, ότι η απόφαση του σάπιου καθεστώτος των Αθηνών, δεν μπορεί να έχει εφαρμογή, σε Γερμμανό Ευρωπαίο πολίτη, ο οποίος επιθυμεί να πραγματοποιήσει συναλλαγή με… μετρητά, θα έφτανε για να γίνει σκόνη η κατάπτυστη χουντική απόφαση υπέρ προσώπων και οργανισμών που δεν είναι ούτε εμπλεκόμενοι αγοραστές όυτε εμπλεκόμενοι πωλητές υπηρεσίας ή αγαθού!!! Είναι απόφαση που εκδόθηκε καθ΄ υπέρβαση συνταγματικών αρμοδιοτήτων υπέρ ληστών και νταβατζήδων.

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ, ότι η πλειοψηφία των ανώτατων δικαστικών του ΣτΕ σημειώνει στο σκεπτικό της, «…..ότι στην προσφυγή τους οι δύο καταναλωτές δεν εξειδικεύουν το έννομο συμφέρον τους για την προσβολή της επίμαχης ρύθμισης, με συνέπεια να απορρίψουν οι δικαστές την αίτηση των συναλλασσομένων…..» και να συμπεράνουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ (οι δικαστές) ότι το άκρως φασιστικό και αντισυνταγματικό μέτρο, καταναγκασμού χρήσης πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, εκ του οποίου μόνον οι σιωνιστές τραπεζίτες ωφελούνται ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ, γράφοντας πως δήθεν ωφελούνται οι….. συναλλασσόμενοι!!!!!! Πού είναι οι Τσίπρες???? Που πήγαν οι Καμμένοι??? Γιατί δεν ακούγονται οι Παπαρήγες???? Μήπως έπαθαν εγκεφαλικό οι Μιχαλολιάκοι???

Το μόνο παρήγορο είναι, ότι ακόμα υπάρχουν ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…. ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τα οποία τόλμησαν και κατέγραψαν σε μία ακόμα διάτρητη απόφαση στήριξης της χούντας των τραπεζιτών, τις ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ (παρά τη πούστικη στάση των μαϊμού πολιτών), ότι Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα αντιαθλητικό και βάναυσο και πρέπει να παρέμβει η Επιτροπή Φιλάθλου Ιδιότητας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου