Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ... ΕΒΓΑΛΕ ΓΕΛΙΟ

Φωτιά έχει πάρει το Ιντερνέτ απ’ τον σκωπτικό τρόπο με το οποίο οι χρήστες του σχολιάζουν το κάζο που έπαθαν μέλη της ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου στα Χανιά...
 
Απίθανη η ευρηματικότητα στις φωτογραφικές συνθέσεις που έκαναν οι χρήστες του διαδικτύου για να σχολιάσουν την αντιμετώπιση που είχαν τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής  από αντιφασίστες της Κρήτης. «Στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων έριξαν τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στέλιο Βλαμάκη, Χανιώτες, αντιδρώντας στους προπηλακισμούς σε βάρος μεταναστών και άλλων πολιτών από ομοϊδεάτες του στο κέντρο των Χανίων.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης. Μέλη της Χρυσής Αυγής διασκέδαζαν μέχρι τις 6.30 το απόγευμα σε καφετέρια στην οδό Αποκορώνου στο κέντρο των Χανίων. Από πολύ νωρίς το μεσημέρι... 


Περίπου 10 χρυσαυγίτες ήταν σε κατάσταση έντονη μέθης, τραγουδούσαν διάφορους ύμνους και χαιρετούσαν ναζιστικά. …
 Φεύγοντας στις 7 το απόγευμα από την καφετέρια και κατευθυνόμενα προς το Ενετικό Λιμάνι τα μέλη της Χ.Α. επιτέθηκαν σε βάρος δύο μεταναστών σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ ήλθαν σε φραστική αντιπαράθεση με δασκάλα, μέλος στο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Φτάνοντας στο λιμάνι και συνεχίζοντας να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους την ίδια ώρα που η αστυνομία ήταν άφαντη, τα μέλη της Χ.Α. ήλθαν σε προστριβή με θαμώνες καταστημάτων και επισκέπτες του λιμανιού, ενώ στη συνέχεια άτομα του αναρχικού χώρου που είχαν συγκεντρωθεί συνεπλάκησαν μαζί τους στην πλατεία «Συντριβανίου» στο Ενετικό Λιμάνι.

Από την συμπλοκή ο υποψήφιος βουλευτής της Χ.Α. πετάχθηκε στο λιμάνι και άλλα δύο μέλη της οργάνωσης ένας 43χρονος και ένας 23χρονος τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες….».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου