Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η ΒΟΣΤΩΝΗ ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ

Πως μπορεί κάποιος να μην καταδικάσει μια τυφλή τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων ανθρώπων και να μην σκεφτεί τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους;..  

Όμως, μετά τα συλλυπητήρια στους συγγενείς των αθώων θυμάτων και τις ευχές για όσους δίνουν τη μάχη στα νοσοκομεία, ας μην τρελαθούμε με την επικοινωνιακή επίθεση των ΜΜΕ, όταν «αγνοούν» ότι μια ημέρα της Βοστόνης είναι η καθημερινότητα που ζει για δύο ολόκληρα ο μαρτυρικός λαός της Συρίας. Όταν ομάδες μισθοφόρων τρομοκρατών απ’ όλες τις χώρες του πλανήτη... 

Eκπαιδευμένοι δολοφόνοι κι εξοπλισμένοι από ΗΠΑ, Ισραήλ, Τουρκία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και το ΝΑΤΟ τρομοκρατούν έναν περήφανο λαό και ένα κυρίαρχο έθνος.  
Τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι μιλούν για μια επίθεση της Αλ Κάιντα στη Βοστόνη, αλλά ξεχνούν ότι η Αλ Κάιντα είναι μια οργάνωση που κατασκεύασαν οι ΗΠΑ με το Ισραήλ -το επιβεβαιώνουν και τα ντοκουμέντα του Wikileaks- και τώρα εκτελεί για τα αφεντικά τους τρομοκρατία στη Συρία. Κι όλα αυτά όταν χιλιάδες τόνοι βομβών των πολιτισμένων της δύσης και του... Ισραήλ, έχουν ξεχυθεί στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, της Λιβύης, του Αφγανιστάν, της κεντρικής Αφρικής… της Γάζας.  

Κι όλα αυτά όταν οι ολιγάρχες τραπεζίτες της «Ευρώπης», η Bilderberg, η Trilaterale -εκεί που επιλέγονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, στρατηγοί, εκδότες, καναλάρχες και πρόεδροι- οδηγούν με τις τρομοκρατικές τους πολιτικές, τα μνημόνια, την ευημερία των αριθμών τους… τους λαούς στη μιζέρια, τον καθημερινό θάνατο. Συλλυπητήρια, αλλά όχι ύπνωση κι Αντίσταση στον νεοφιλελευθερισμό και τη στρατηγική της έντασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου