Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

CIA... ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΒΟΣΤΩΝΗ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 1Το θέμα δεν είναι αν πιστεύεις ή δεν πιστεύεις σενάρια συνωμοσίας...

Το θέμα είναι ότι με ανεξάρτητες έρευνες έχουν αποδειχθεί στο άμεσο και απώτερο παρελθόν, φοβερά εγκλήματα, πραγματικής τρομοκρατίας, που διαπράχθηκαν από ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, και οι αντίστοιχες κυβερνήσεις έσπευδαν να τις αποδίδουν σε διάφορες αναρχικές ομάδες και πλαστούς εχθρούς του κάθε έθνους.

Όταν γίνεται περίεργο χτύπημα, του οποίου ο δράστης ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΜΑΧΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, θα πρέπει να αποστασιοποιούμεθα από το γεγονός και να το ψάχνουμε ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ... 


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ, που χρησιμοποιούν ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, για να κατευθύνουν τη κοινή γνώμη σε συγκεκριμένα έτοιμα καλούπια προώθησης οικονομικών και στρατοκρατικών συμφερόντων.

ΒΟΣΤΩΝΗ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 2Τι και αν κανένας εκτός ΗΠΑ δεν πιστεύει πλέον τα κρατικά σενάρια για τα χτυπήματα στους δίδυμους πύργους. Οι ιδιωτικές έρευνες απέδειξαν στοιχεία και ντοκουμέντα που ανέτρεψαν τους επίσημους κρατικούς ισχυρισμούς. Στο αποτέλεσμα των χτυπημάτων αυτών χτίστηκαν μπίζνες πώλησης πολεμικού υλικού και δικαιολογήθηκαν αισχρές δολοφονικές στρατιωτικές επεμβάσεις και ενισχύθηκαν ομάδες μισθοφόρων κατσαπλιάδων και δολοφόνων, τις οποίες μετακινούν οι νεοναζιστικές μυστικές υπηρεσίες από χώρα σε χώρα στη Μέση Ανατολή και παριστάνουν τους…. επαναστάτες.

Το μικρόβιο της αμφιβολίες είναι διεισδυτικό και δεν το σταματούν σύνορα. Το κρατικό σενάριο των δίδυμων πύργων έχει ξεφουσκώσει και εντός των ΗΠΑ, αλλά η ναζιστική δράση των εγκληματικών σιωνιστικών και Αμερικάνικων και ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων έχει φουντώσει στις Αραβικές χώρες, αλλά όπως φαίνεται οι δολοφόνοι εισβολείς τα έχουν βρει μπαστούνια στη Συρία.

Στο Αμερικάνικο Κογκρέσο πολλοί χρειάζονται φρέσκες «δικαιολογίες» για να ψηφιστούν και να εκδοθούν φρέσκες εγκρίσεις εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων, για στρατιωτικούς εξοπλισμούς και για επεμβάσεις σε τρίτες χώρες. ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑΣ.

Μου είναι αδιάφορο τι, πως και από ποιον θα αναληφθεί η ευθύνη για το δολοφονικό χτύπημα στη Βοστόνη. Με δεδομένο το βαρβάτο ιστορικό προηγούμενο, κατά το οποίο όλα τα τυφλά δολοφονικά χτυπήματα με θύματα άοπλους πολίτες, αποδείχθηκαν να έχουν εκτελεστεί από ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, μόνο μια έρευνα θα ήταν αξιόπιστη. Εκείνη που θα μπορούσε να διενεργηθεί από ανεξάρτητους ερευνητές, που θα έκαναν φύλο και φτερό τη CIA και τη ΜΟΣΑΝΤ και οποιαδήποτε κρατική υπηρεσία, που θα ήθελε ένα τέτοιο γεγονός ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΝΕΑ ΜΑΖΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Η Αμερικάνικη εξουσία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ για να χειριστεί το ναζιστικό χτύπημα που συνέβη χθες στη Βοστόνη, για το απλούστατο λόγο, ότι ένα τέτοιο τυφλό χτύπημα, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου