Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Βόμβα! Η Τουρκία αποσύρει 300 στρατιωτικούς από το ΝΑΤΟ - Δείτε γιατί..

Βόμβα μεγατόνων στο ΝΑΤΟ. Η Τουρκία ανακαλεί 300 από τους 500 αξιωματικούς της, κατηγορώντας τους ως πραξικοπηματίες...



της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Σαν βόμβα έσκασε προχθές στο ΝΑΤΟ έγγραφο που αναφέρει την απόφαση της Τουρκίας να επαναπατρίσει 300 από τους 500 αξιωματικούς της που υπηρετούν σε όλες τις υπηρεσίες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Οι ίδιοι εκφράζουν φόβους για τη ζωή τους και για...
τη ζωή των οικογενειών τους, ενώ θεωρούν βέβαιο ότι με το που πατήσουν το πόδι τους στο αεροδρόμιο θα συλληφθούν. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Τουρκία μέσω του μόνιμου στρατιωτικού αντιπροσώπου της στο ΝΑΤΟ έχει ενημερώσει ότι θα πρέπει τα 300 αυτά στελέχη να επαναπατριστούν το επόμενο δεκαήμερο. Πρόκειται στην ουσία για μεγάλο αριθμό στελεχών, ο επαναπατρισμός των οποίων θα δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο στην Τουρκία, καθώς δεν θα έχει προσωπικό σε κρίσιμα πόστα μέχρι να βρει αντικαταστάτες, αλλά κυρίως στο ΝΑΤΟ που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να βρει λύση για να μην υπάρξουν προβλήματα. 

Οι Τούρκοι που θα επαναπατριστούν αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι συνεργάστηκαν με τις πρεσβείες και τους γενικούς προξένους τους οποίους τους θεωρούν συνεργάτες του Γκιουλέν! Άβυσσος η ψυχή του Τούρκου Προέδρου. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν όλοι πρόκειται να επαναπατριστούν ή κάποιοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συναδέλφων τους που ζήτησαν άσυλο και έστειλαν αναλυτικές πληροφορίες για αυτή τους την πράξη στους συναδέλφους τους στο ΝΑΤΟ. Είναι χαρακτηριστικό το e-mail που αποκαλύψαμε και έστειλε Τούρκος αξιωματικός καταγγέλλοντας τη χώρα του για έλλειψη δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου