Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Άλλος ένας μπεσαλής πολιτικός διαψεύδει την πιθανότητα για τέταρτο μνημόνιο - Ετοιμαστείτε να το προϋπαντήσουμε

Αρνητικός στο ενδεχόμενο τέταρτου μνημονίου εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, τονίζοντας παράλληλα πως το ζήτημα του χρέους αποτελεί ένα «βαρίδι στα πόδια της χώρας»...
Δραγασάκης: Δεν προβλέπεται τέταρτο μνημόνιο
Η συμφωνία που έχουμε υπογράψει δεν προβλέπει νέο πρόγραμμα, διαβεβαίωσε ο κ. Δραγασάκης μιλώντας το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ, τονίζοντας ότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που...

μιλούν για τέταρτο και πέμπτο μνημόνιο.

Συμπλήρωσε πως είναι παράλογο να μιλάμε για ένα ακόμη πρόγραμμα και πως μια τέτοια συζήτηση είναιθ επιζήμια για τη χώρα.
Είπε ακόμη πως η κυβέρνηση βρίσκεται «στον αστερισμό της συμφωνίας για το χρέος».
Ο κ. Δραγασάκης εξέφρασε αισιοδοξία σχετικά με το ζήτημα του χρέους και για την έκβαση των διαβουλεύσεων, λέγοντας ότι η χώρα επιδιώκει τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες.


«Ο τρόπος που θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην Ελλάδα, θα καθορίσει και τον τρόπο καθορισμού των προβλημάτων των υπόλοιπων χωρών» συμπλήρωσε, στο ίδιο πλαίσιο.

Στέλνοντας μήνυμα στο εσωτερικό τόνισε την αναγκαιότητα για τη συγκρότηση ενός συμπαγούς μετώπου, με στόχο να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος διευθέτησης του χρέους.

Όσο για το ενδεχόμενο εκλογών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι δεν είναι στον κυβερνητικό σχεδιασμό, καθώς «υπάρχουν οι δυνατότητες να προχωρήσουμε». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου