Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Τα ανδρείκελα των συμμοριών νομοθετούν με τα χέρια βουτηγμένα στο αίμα

Είναι αμετανόητοι… είναι αδίστακτοι… Νομοθετούν με τα το κεφάλι χωμένο στη λάσπη και με τα χέρια βουτηγμένα στο αίμα των θυμάτων τους…


Σήμερα το πρωί, ένας νέος άνθρωπος, αυτοκτόνησε στην Πάτρα πηδώντας στο κενό, πνιγμένος από τα χρέη και τυφλωμένος από την απόγνωση. Την ίδια στιγμή οι δολοφόνοι του, πηγαινοέρχονται σε συναντήσεις  κόβοντας και ράβοντας την εξουσία που νέμονται στα μέτρα των ενδοκυβερνητικών και εσωκομματικών τους ισορροπιών.

Αύριο τα αιματοβαμμένα χέρια τους, θα σηκωθούν και πάλι για να υπερψηφίσουν το δικαίωμα της κατοχικής διοίκησης να προβαίνει απροειδοποίητα σε προληπτικές κατασχέσεις  στους λογαριασμούς των πολιτών, ακόμη και για οφειλές που εξυπηρετούνται κανονικά, αντιμετωπίζοντας έτσι τους πολίτες αυτή της χώρας προκαταβολικά ως πιθανούς μπαταχτσήδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όταν βεβαιώνεται μια οφειλή, οι τραπεζικοί λογαριασμοί του οφειλέτη θα κατάσχονται προκαταβολικά υπό το φόβο της πιθανότητας να μην εισπράξει το κατοχικό κράτος τα οφειλόμενα.

Με άλλα λόγια, στο στόχαστρο της κατοχικής διοίκησης, δεν μπαίνουν μονάχα οι κόκκινες οφειλές, αλλά ΟΛΕΣ οι οφειλές, ΟΛΟΙ οι πολίτες, και ολόκληρη η χώρα μετατρέπεται σε...
ένα απέραντο κολαστήριο.

Αυτό απαίτησαν οι «θεσμοί»… Αυτό επέβαλαν οι πολύτιμοι φίλοι μας, οι εταίροι και δανειστές μας… Αυτό δεσμεύονται κατά παράβαση κάθε νομιμότητας και στοιχειώδους δεοντολογίας, να υπερψηφίσουν τα προσκυνημένα ανδρείκελα που συνεχίζουν να νέμονται την πολιτική εξουσία καπηλευόμενοι την ανοχή και την υπομονή των ανθρώπων.

Αυτή η εξέλιξη είναι μια ακόμη επιβεβαίωση της προειδοποίησης την οποία έχουμε διατυπώσει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο, όταν λέγαμε πως ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να γλυτώσει από τη μέγγενη της κατοχής, αν δεν τσακίσουμε όσο είναι καιρός τα ανδρείκελα που την υπηρετούν, και αν δεν ανατρέψουμε εκ θεμελίων το κατοχικό δίκαιο που επέβαλαν στη χώρα…

Έχουμε προειδοποιήσει πως από αυτό τον πόλεμο της γενικευμένης εξόντωσης ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να εξαιρεθεί, είτε είναι εργαζόμενος είτε είναι άνεργος, είτε διαθέτει την όποια αποταμίευση είτε δε την διαθέτει.

Η ανελέητη κατοχή έχει στοχοποιήσει τη χώρα και το λαό της, και σκοπεύει να ισοπεδώσει τα πάντα χωρίς εξαίρεση, αν δεν βρει απέναντί της την κοινωνία όρθια και αποφασισμένη να της κόψει το δρόμο.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται να επιβεβαιώσει πως οι αποκαλούμενοι εταίροι και δανειστές, δεν είναι άλλο παρά μια συμμορία εκβιαστών και φονιάδων, που χρησιμοποιεί τα ανδρείκελα που την προσκύνησαν, για να καταστρέψει τη χώρα και να εξοντώσει τον Ελληνικό λαό.

Είναι λοιπόν φανερό πως μπροστά και σε αυτές τις εξελίξεις, η επιλογή της οργανωμένης συστράτευσης, της καθολικής πολιτικής ανατροπής και της επιβολής μιας Δημοκρατικής – Πατριωτικής Εξουσίας, είναι η μόνη λύση για να πάρει και πάλι ο λαός στα χέρια του τον έλεγχο της χώρας.

Τίποτε άλλο δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία για την καταστροφή, για τη γενικευμένη δυστυχία και εν τέλει για τον δρομολογούμενο εδαφικό διαμελισμό.


Κανείς πλέον δεν μπορεί να είναι αμέτοχος. Η ώρα των αποφάσεων έχει φτάσει και θα πρέπει ακόμη και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου