Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Σκόπια-Αντιπολίτευση: Δήμευση περιουσιών και φυλακή στους «εγκληματίες του VMRO»

Η πολιτική κατάσταση οξύνεται συνεχώς στον νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων –FYROM,  καθώς η αντιπολίτευση δεν κρύβει τους πόθους της να οδηγήσει στη φυλακή τους ‘εγκληματίες’ όπως αποκαλεί τα κυβερνητικά μέλη  του κόμματος VMRO-DPMNE του πρώην πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι...



Ο Πέτρε Σιλέγκοφ, εκπρόσωπος του κόμματος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης- SDSM, απάντησε σε δηλώσεις του βουλευτή και πρώην υπουργού Εξωτερικών Αντόνιο Μιλοσόσκι, ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος για τους εγκληματίες του κόμματός του από... το να οδηγηθούν στη φυλακή.

‘Ο Μιλοσόσκι χθες στο πάνελ της συζήτησης (στην κρατική τηλεόραση των Σκοπίων) είπε ότι  ελπίζει στην αντιπολίτευση, να επικρατήσει το εθνικό συμφέρον, λόγω της επικείμενης ένταξης της Ψευδομακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση..

«Ο Μιλοσόσκι θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ευθύνη των κρατικών λειτουργών στη χώρα μας και δεν πρέπει να αποκλείει  τη φυλάκιση των εγκληματιών του VMRO.

» Εάν δεν μπορεί να εκτιμήσει το έγκλημα και τη διαφθορά στην πολιτική στη χώρα, πως μπορεί να έχουμε μέλλον και να ενταχθούμε στην ΕΕ. 

Μόνο μια ειλικρινής και υπεύθυνη κυβέρνηση μπορεί να οδηγήσει τη χώρα προς την επιθυμητή-  από τους πολίτες- κατεύθυνση.  Με μια κοινωνία πιο πλούσια και αξιοπρεπή. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι εγκληματίες πολιτικοί να πάνε στη φυλακή και η περιουσία τους να δημευθεί», τόνισε ο ανώτερος εκπρόσωπος του κόμματος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης, κ. Σιλέγκοφ- σημειώνει το δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου