Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Το FLNC της Κορσικής απειλεί με ανελέητα αντίποινα την Daesh αν διανοηθεί να χτυπήσει την Κορσική

Το  FLNC απειλεί την Daesh. Σε ανακοινωθέν του που διαδόθηκε αυτή την Πέμπτη από την  Corse matin, οι εθνικιστές που πρεσβεύουν την ανεξαρτησία από τη Γαλλία προειδοποιούν τους ισλαμιστές για ενδεχόμενη επίθεση στο νησί. Το FLNC υπόσχεται μια απάντηση ανελέητη...
Cap οξξο κο
«Η μάχη της εθνικής απελευθέρωσης δεν τελείωσε.» Έτσι αρχίζει η τελευταία ανακοίνωση του κινήματος FLNC. Αλλά αυτή τη φορά δεν...
απευθύνονται στο γαλλικό κράτος αλλά στην Daesh. Απειλούν με πρωτοφανή αντίποινα την DAESH αν χτυπήσει στο έδαφος της Κορσικής.
Προειδοποιεί επίσης το γαλλικό κράτος ότι θα είχε μερίδιο ευθύνης αφού γνωρίζει ποιοί είναι οι σαλαφιστές όπως λέει στην Κορσική. Διευκρινίζει ότι αυτοί είναι 8 άτομα συμπεριλαμβανομένου ενός ιμάμη που είναι ένας πληροφοριοδότης της αστυνομίας.Η οργάνωση ισχυρίζεται ότι τον Ιούνη κατόρθωσε ν΄αποτρέψει μια τρομοκρατική απόπειρα σε δημόσιο χώρο στην Κορσική.
«Η πολιτική των σαλαφιστών είναι ολοφάνερη θέλουν να μας επιβάλουν στην Κορσική την πολιτική της Daesh και είμαστε προετοιμασμένοι « , συνεχίζει το κείμενο.« Η μεσαιωνική φιλοσοφία σας δεν μας φοβίζει. Το αμάλγαμα αυτό δεν υπάρχει παρά στα πνεύματα των αδυνάτων και ο κορσικανός λαός είναι δυνατός.(…) ».
Το  FLNC δεν κατέθεσε ποτέ τα όπλα και διαθέτει ένα σημαντικό αποθεματικό όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου