Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Οι ψεκασμένοι και το βαρύτατο φορτίο της γεωπολιτικής

Είναι προφανές ότι ο Αύγουστος δεν θα είναι μήνας ραστώνης, και το φορτίο των εξελίξεων στη γεωπολιτική θα είναι βαρύτατο.
Μια φιλική συμβουλή για όλους εκείνους που εναποθέτουν τα όσα κακά της μοίρας μας σε ψεκασμούς και αναπαράγουν αβασάνιστα την κάθε αηδία που αμολαει ο κάθε ψυχακιας η εμμονικα μυθομανης στο διαδίκτυο...

Η πολιτική φιλαράκια είναι ζώσα. Έχει ταυτότητα και ζητούμενο. Έχει πρωταγωνιστές και κομπάρσους. Έχει χορογράφους και θύματα. Έχει στρατηγικά σχέδια που υλοποιούνται και απαντήσεις που επείγει να δωθούν και δεν δίνονται.
Στην πολιτική δεν αφήνεται τίποτε στην τύχη του, επειδή πολλοί από μας έμαθαν να καλωσορίζουν τις Παρασκευές και ν αναθεματιζουν τις Δευτέρες.
Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τις αηδίες με τους ψεκασμούς. Κρύβουν τόση αλήθεια μέσα τους, όση κρύβουν και οι κατευθυνόμενες αυταπάτες για μέντορες και παγκόσμιους σωτήρες.
Με ότι και να σε ψεκασουν φιλαράκο, αν δε το πάρεις απόφαση να δραπετεύσεις μόνος σου από την παραμύθα των ψεκασμων, εσύ θα έχεις μια μαλακία ν ασχολείσαι, και...
οι άλλοι θα έχουν τη ζωή σου ως βολικό αναλώσιμο στα πολύ πραγματικά σχέδια τους, που δεν έχουν καμία σχέση με την παραμυθα που σου ευνουχιζει το μυαλό.
Και να θυμάσαι πως, αν ο διπλανός σου είναι διαφορετικός από σένα, δε φταίει που δε τον έπιασε το φάρμακο... Φταίει που Εσύ ότι.Και να σου σερβίρουν το καταπίνεις αμάσητο μαζί με το κουτάλι.
Εδώ παίζεται το έργο φιλαράκι... Κι όχι στα πιτσιλισματα από τον ουρανό. Κι αέρα κοπανιστό να ψεκασουν, Εσύ αυθυποβαλεσαι σ αυτή τη μαλακία, και το παιχνίδι τελειώνει κάπου εκεί...
Συγκεντρωσου... Σοβαρεψου... Λογικεψου... Προσγειώσου... Οι πολιτικές που σε συνθλίβουν είναι εντελώς γήινες. Μην απαντάς στο: "Ζητείται μαλακας για το παραμύθι". Έλεος πια...

1 σχόλιο:

  1. Ο πραγματικός ψεκασμός, είναι αυτός της πλύσης εγκεφάλου
    και η μαεστρική ΕΠΙΒΟΛΗ των γοητευτικών συνηθειών που ο μοναδικός
    σκοπός τους δεν είναι άλλο πράγμα απ' την παραγωγή ενός τίποτα.
    Έτσι ροκανίζεται ύπουλα ο χρόνος για την σκέψη. Και όταν η σκέψη είναι
    λίγη, τότε λίγη είναι και η αντίδραση σε οτιδήποτε σε πλησιάζει έρποντας
    με κακές διαθέσεις.
    Τώρα τι στο διάολο κάνουν τ' αεροπλανάκια που κόβουν βόλτες αφήνοντας
    περίεργες ουρές δεν έχω ιδέα, αλλά χωρίς πλάκα μάλλον με ξύπνησαν περισσότερο.
    Πριν ήμουνα περισσότερο βλάκας.
    Αν βέβαια τα κακαρώσω πανέξυπνος ξαφνικά και αναπάντεχα, τότε....να κτυπήσω
    χίλιες φορές ξύλο.
    Είναι πολύ αργά πια να την κοπανήσω στην Αλάσκα η στα δάση του Καναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή