Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Τώρα πια δε θα έχεις απορίες για το τι κάνει η δικαιοσύνη

Αποφάσισα να σας παρουσιάζω μόνο Ευχάριστα νέα... 


Α.Το ΣτΕ εξαιρεί τους δικαστικούς λειτουργούς από την υποχρέωση δήλωσης των μετρητών σε θυρίδες και εκτός τραπεζών (όχι όλους τους υπόλοιπους Έλληνες). Έτσι, δε θα χρειαστεί ΠΟΤΕ ΠΙΑ να αναρωτηθούμε τελείως άσκοπα "τι κάνει η Δικαιοσύνη", "μα δεν τα βλέπει ένας εισαγγελέας αυτά" κτλ κτλ. 

Β. Στη... Σλοβενία, η αστυνομία εισέβαλε στην Κεντρική Τράπεζα της Σλοβενίας (αντίστοιχη της Τράπεζας της Ελλάδας). Πήραν από το γραφείο του διοικητή της Γιάτσμπεκ (του αντίστοιχου Σουρνάρα, Παπαδήμου κτλ) πολλά έγγραφα και...
αρχεία στο πλαίσιο έρευνας για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού κλάδου το 2013. ;) Αυτό προκάλεσε όμως: "Εντονη αντίδραση από τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, για παραβίαση των προνομίων και της νομικής προστασίας του ευρωσυστήματος, μαζί με έκκληση για παρέμβαση από τον πρόεδρο της ΕΕ Ζαν Κλοντ Γιούνκερ". Εμείς οι Ευρωπαίοι που γουστάρουμε αριστεία και καταπολέμηση της Διαφθοράς, τα καταλαβαίνουμε αυτά για αυτό γουστάρουμε πολύ τον Γιούνκερ, αλλά και τον Σύριζα που έχει στα όπα-όπα τον πιο αποτυχημένο κρατικοδίαιτο υπάλληλο της χώρας στο τιμόνι της Τράπεζας της Ελλάδας, χωρίς να τον ενοχλεί καθόλου πια. 

Γ. Οι φίλοι μας οι Γερμανοί της VW, έφαγαν 14,7 δις δολλάρια πρόστιμο στις Η.Π.Α για την απάτη με German standards στις εκπομπές ρύπων στα αυτοκίνητα που παράγουν και... δεν γέρνουν. Οι φίλοι μας οι Γερμανοί, που μαζί τους ευτυχώς Μένουμε Ευρώπη, μας ενημέρωσαν χθες ότι: "Δεν χρειάζεται να είσαι μαθηματικός για να συνειδητοποιήσεις πως οι αποζημιώσεις στην Ευρώπη θα μπορούσαν να συντρίψουν την Volkswagen", είπε ο Muller, ο οποίος συμπλήρωσε πως μίλησε με την επίτροπο βιομηχανίας και εσωτερικής αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Elzbieta Bienkowska, εκφράζοντας της, τις απόψεις του. 

Δ. Ο φίλος μας ο Τόνι, ο Μπλαιρ, Ευρωπαίος κι αυτός, πρωην πρωθυπουργός της Βρεττανίας, όταν ήταν μαζί μας στην Ε.Ε. που εμείς μένουμε, μας είπε ότι μετά την αποκάλυψη ότι η εισβολή στο Ιρακ, έγινε άνευ στοιχείων, αναλαμβάνει... την ευθύνη. ΟΧΙ, δε θα τον ταλαιπωρήσουμε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, ως ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ κατά της ανθρωπότητας, αλλά θα αναγκαστεί να παίρνει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια (μη ρωτήσετε ποιοι του τα πληρώνουν), κάνοντας διαλέξεις στα πανεπιστήμια ανα τον κόσμο και δίνοντας συμβουλές πολιτικής. Λεπτομέρειας: Το Ιρακ, που βομβαρδίσαμε (η χώρα μας στα 20 χρόνια πολέμου εκεί, συμμετείχε ενεργά με ναυτικό, στρατό, αστυνομία) με τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, που έχασε 1,5 εκατομμύριο πολίτες του, είναι κατεστραμμένο, παραδομένο σε ένα μεγάλο κομμάτι του στο ISIS, που εξοπλίσαμε όσοι μένουμε στην ευρώπη και χάνει εκατομμύρια ανθρώπους ως πρόσφυγες που έρχονται απρόσκλητη στην Ευρώπη μας. 

Ε. Στην Ισπανία, που μένει κι αυτή "Ευρώπη", η Καταλωνία είναι χρεοκοπημένη και οι φαρμακοποιοι εκεί ζουν αυτό που ζούν εδώ. Αγοράζουν με τα λεφτά τους τα φάρμακα για τα φαρμακεία και παίρνουν ένα μέρος μετά από μήνες από τον Ισπανικό "εοπυυ", ας πούμε. Αλλά αυτά τα μικρά συμπτώματα των χρεοκοπημένων δήμων της Ε.Ε. όπως του Βερολίνου κτλ, προκειμένου να φαίνονται ΔΗΘΕΝ υγιείς οι προϋπολογισμοί τους, θα τα αναλύσουμε κάποια άλλη μέρα. Καλημέρα από Ευρώπη, πέρα ως πέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου