Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ισλαμιστής ιμάμης ουρλιάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» σε αστυνομικό στο Μπέρμιγχαμ (βίντεο)

Η κατάσταση με τους ισλαμιστές στην «πολυπολιτισμική» Ευρώπη γίνεται κάθε ημέρα και χειρότερη...

Ισλαμιστής ιμάμης ουρλιάζει «Αλλαχού Ακμπάρ» σε αστυνομικό στο Μπέρμιγχαμ (βίντεο)
Περαστικοί βιντεοσκόπησαν έναν ιμάμη – ιεροκήρυκα στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας, από αυτούς που στέκονται στην άκρη του δρόμου και κηρύττουν το Κοράνι (προσηλυτίζουν δηλαδή) να ουρλιάζει σε έναν αστυνομικό και να…

παριστάνει τον ήρωα και τον αγωνιστή φωνάζοντας συνεχώς «Αλλαχού Ακμπάρ».
Ο αστυνομικός πλησίασε τον ιεροκήρυκα, ο οποίος φορά αραβική κελεμπία αλλά είναι αφρικανικής καταγωγής, ύστερα από παράπονα μίας γυναίκας.
«Εδώ είναι η μάρτυρας», φωνάζει χειρονομώντας, «εάν θες να με συλλάβεις, συνέλαβέ με», συνεχίζει με ύφος προκλητικό.
«Νομίζεις ότι φοβάμαι;», λέει προκλητικότατα στον αστυνομικό ο οποίος απλά προσπαθεί να τον λογικέψει, δίχως να τον προκαλεί.
Τότε, σε μια έκρηξη «ελευθερίας» (που στις ισλαμικές χώρες δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια) αρχίζει να φωνάζει προς τον αστυνομικό:
«Ελευθερία του λόγου, δεν πρόκειται να ανεχτούμε τον ρατσισμό σας άλλο. Δεν είμαστε τρομοκράτες και δεν είμαστε βομβιστές αυτοκτονίας, ρίξε στα σκουπίδια την τηλεόρασή σου [σ.σ. αυτό λένε και οι τζιχαντιστές]. Αυτή εδώ είναι μια ελεύθερη χώρα και μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα δημοσίως».
Προσέξτε τη χρήση της «πολιτικής ορθότητας» από την πλευρά του ισλαμιστή ιεροκήρυκα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Καταγγέλλει τον αστυνομικό ως «ρατσιστή» και επικαλείται την «ελευθερία του λόγου» και προφανώς τη δημοκρατία, που το ίδιο το Ισλάμ που κηρύττει καταγγέλλει ως «πολίτευμα του σατανά».
Ο αστυνομικός αντιλαμβανόμενος ότι αντιμετωπίζει έναν άνθρωπο εμφανώς διαταραγμένο που επιθυμεί να προκαλέσει επεισόδιο για να γίνει «ήρωας» στα μάτια των ομοθρήσκων του, τον αντιμετωπίζει με διακριτικότητα, ψυχραιμία και ευγένεια, καλώντας τον να είναι κόσμιος.
Κάποια στιγμή ο αστυνομικός απομακρύνεται από τον φανατικό για να μη δοθεί συνέχεια, και τότε ο ιεροκήρυκας του φωνάζει: «Πήγαινε και βρες κανένα βιαστή!».
Ο αστυνομικός γυρίζει και του ζητά για μια ακόμη φορά να είναι κόσμιος.
Τότε ακολουθεί η «έκρηξη» του ιεροκήρυκα. Αρχίζει και φωνάζει ότι δεν φοβάται κανέναν παρά μόνο τον Αλλάχ και ύστερα ξεσπά: «Αλλαχού Ακμπάρ» («ο Θεός είναι Μεγάλος»), ουρλιάζει στο πρόσωπο του αστυνομικού.
Τριγύρω έχουν μαζευτεί μουσουλμάνοι, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο ουρλιαχτό «Αλλαχού Ακμπάρ» για να προσφέρουν αλληλεγγύη στον προβοκάτορα ιεροκήρυκα.
Ο αστυνομικός γυρίζει προς τους συγκεντρωμένους και τους εξηγεί: «Αυτός ο νεαρός άνδρας έχει το δικαίωμα της συνάθροισης. Μπορεί να κάθεται εδώ και να φωνάζει. Μπορεί να προσβάλλει. Εάν όμως διαπράξει κάποιο αδίκημα δημοσίας τάξεως τότε θα συλληφθεί».
Στη συνέχεια ο αστυνομικός αποχωρεί, αλλά ο ιεροκήρυκας αισθανόμενος πλέον νικητής και με τόσους μουσουλμάνους τριγύρω του να τον στηρίζουν φωνάζει στον αστυνομικό:
«Ρατσιστή! Πήγαινε και βρες κάνα παιδόφιλο και φύγε από μπροστά μου».

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου