Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη: Το έγγραφο του σχεδίου για το πραξικόπημα «Γιλντιρίμ»

Όσο προχωρούν οι έρευνες της αστυνομίας και των εισαγγελικών Αρχών, τόσο αποκαλύπτεται το σχέδιο των πραξικοπηματιών της 15ης Ιουλίου 2016... 
Αποκάλυψη: Το έγγραφο του σχεδίου για το πραξικόπημα «Γιλντιρίμ»
Η Ασφάλεια Κωνσταντινούπολης έχει στα χέρια της έγγραφα, τα οποία εστάλησαν εκείνο το βράδυ σε όλα τα υπουργεία. Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι πραξικοπηματίες είχαν... ονομάσει το πραξικόπημα «Επιχείρηση Γιλντιρίμ», που σημαίνει Κεραυνός.
Το επίμαχο ντοκουμέντο είναι τριών σελίδων και περιλαμβάνει τέσσερα παραρτήματα, τα οποία αποτελούν την Οδηγία Επιβολής Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη λεγόμενη «Επιτροπή Ειρήνης και Συμφιλίωσης στην Πατρίδα», των πραξικοπηματιών, το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος της Επιτροπής.
Στα παραρτήματα υπάρχουν οι κατά τόπους Διοικήσεις και τα Δικαστήρια της Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης,  οι κατάλογοι με τους υπεύθυνους για κάθε θέση κτλ. Επίσης, στα παραρτήματα υπάρχουν τα Σχέδια Ασφάλειας και Ενίσχυσης των Δυνάμεων σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη.
Το Σχέδιο συντάχθηκε από τον αρχιπλοίαρχο επιτελή Τζεμίλ Τουρχάν, εγκρίθηκε από τον ταξίαρχο Μεχμέτ Παρτιγιούτς, διευθυντή σχεδιασμού του ΓΕΕΘΑ, και εστάλη στους αρμοδίους με βαθμό ασφαλείας «Απόρρητο».Άλλες λεπτομέρειες για το σχέδιο προσεχώς. Μην τα αποκαλύψουμε όλα τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου