Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Η Κ.Ο ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ???

Οι σχολικοί φύλακες αφέθηκαν μόνοι. Συντροφιά με την κούραση και την απελπισία τους, διεκδικώντας το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή τους. Και μέσα στη Βουλή, οι προσκυνημένοι φόρεσαν την κουκούλα του δωσίλογου, και τους παρέδωσαν αδίστακτα στα εκτελεστικά αποσπάσματα της σύγχρονης Γκεστάπο...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ»…

Όχι βεβαίως γιατί υποτιμούμε ην αξία της ως καταλύτη των πολιτικών εξελίξεων και το αποφασιστικό ειδικό βάρος της στη διαδικασία των στοχευμένων πολιτικών ανατροπών…

Αλλά γιατί για πολλοστή φορά διαπιστώνουμε, πως κάποιοι στην ηγετική ομάδα του ΚΚΕ, την αντιλαμβάνονται περισσότερο ως επικοινωνιακή καραμέλα παρά ως μαχητική και στοχευμένα συγκροτημένη λαϊκή συμπαράταξη, ικανή να τροφοδοτήσει κοινωνική εξέγερση και ασυμβίβαστες πολιτικές ανατροπές.

Κάποιοι στην ηγεσία του ΚΚΕ, έχουν επιδοθεί σ έναν πρωτοφανή αγώνα εμμονών και ιδεολογημάτων, προκειμένου να ντύσουν ντε και καλά, την πεμπτουσία της μαχητικής και στοχευμένης λαϊκής συμπαράταξης, στα νεοταξίτικα χρώματα της BENETON και του πολυπολιτισμού.

Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με τα όνομά τους…


Και θα τα πούμε χύμα γι ακόμη μία φορά, όχι για να απαξιώσουμε το σεμνό και άδολο αγώνα των χιλιάδων αγωνιστών που παλεύουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση για τα δίκια του λαού μας, αλλά για να αφυπνιστεί επιτέλους η εμμονική ηγεσία του ΚΚΕ, και να τολμήσει να κοιτάξει την αλήθεια κατάματα, πριν χαθεί το παιχνίδι οριστικά.

Όταν λοιπόν διαβάζουμε στο Ριζοσπάστη την ανεκδιήγητη παπαριά πως: «Οι Έλληνες και οι ξένοι εργάτες θα χτίσουν μαζί τη λαϊκή συμμαχία», δεν έχουμε παρά να επισημάνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα εξής:
  • Όσο και να χτυπάτε κάτω τον κώλο σας… Όσο και αν βαλθήκατε να θαυμάσετε επιτέλους τη δικαίωση στη ζωή των επικίνδυνων και αποπροσανατολιστικών εμμονών και ιδεολογημάτων σας… Η «λαϊκή συμμαχία» στης οποίας το όνομα πίνετε νερό, δε θα χτιστεί με πολύχρωμα πανηγυράκια στην Ελλάδα του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, που διαχειρίζεται τις τύχες της μια επικίνδυνη πολιτική συμμορία προσκυνημένων και άβουλων πολιτικών ανδρεικέλων.
  • Όσο εμμονικά και αν επιμείνετε, τα 5 – 10 αγιόπαιδα του εμμονικού «διεθνισμού» σας που παρευρίσκονται στα πανηγυράκια της BENETON, δεν εκπροσωπούν… δεν εκφράζουν… Και δε θα εκπροσωπήσουν ποτέ τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων που κατακλύζουν τη χώρα, και που χρησιμοποιούνται ως Δούρειος Ίππος στους επικίνδυνους εθνικά και πολιτισμικά σχεδιασμούς των νεοταξίτικων γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή.
  • Σε μια πατρίδα που διαμελίζεται, καντονοποιείται, και στην οποία ενδεχομένως δεν απέχουμε πολύ από τη στιγμή της εκδήλωσης και κορυφαίων εθνικών περιπετειών, οι ορδές των λαθρομεταναστών εισβολέων, δεν είναι σύμμαχοι αλλά μια επικίνδυνη Πέμπτη φάλαγγα στο μαλακό υπογάστριο αυτής της χώρας, γιατί αυτή η χώρα, δεν είναι και δε θα γίνει ποτέ η δική τους πατρίδα, και μην παραμυθιάζεστε.
Η Λαϊκή Συμμαχία, δε «χτίζεται» με LOGO και μπαλονάκια πολύχρωμα. Και το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι εργάτες όλου του κόσμου, αποτελούν αντικείμενο υπερεκμετάλλευσης από τους καπιταλιστές όλου του κόσμου, παραμένει διαχρονικά αληθινό, αλλά δεν αποτελεί πλυντήριο δια πάσαν νόσον, πάσαν μαλακίαν και πάσαν απερισκεψίαν των κοντόφθαλμων, των εμμονικών και των πυροβολημένων.

Ελάτε τώρα να πάμε και στην ουσία…
Την Τρίτη το βράδυ οι απολυμένοι σχολικοί φύλακες απ όλη την Ελλάδα, που προδόθηκαν από τους θεσμικούς τους προϊσταμένους και θυσιάστηκαν στο βωμό των κατοχικών απαιτήσεων, ξενύχτησαν στην πλατεία Συντάγματος, διεκδικώντας τη δουλειά και τη ζωή τους.

Αφέθηκαν μόνοι. Συντροφιά με την κούραση και την απελπισία τους. Και μέσα στη Βουλή, οι προσκυνημένοι φόρεσαν την κουκούλα και τους παρέδωσαν αδίστακτα στα εκτελεστικά αποσπάσματα της σύγχρονης Γκεστάπο.

Που ήταν αυτή τη νύχτα η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ που θα μπορούσε με την παρουσία της να μετατρέψει την πλατεία Συντάγματος σε εστία αντίστασης και αφύπνισης ολόκληρου του Αθηναϊκού λαού???

Γιατί δεν ήταν εκεί σύσσωμη και να στηρίξει και έτσι των αγώνα 2.500 οικογενειών οικοδομώντας στην πράξη τη λαϊκή συμμαχία???

Γιατί δεν ήταν εκεί – κόντρα στους θεατρινισμούς των Μπαλασόπουλων – για να ντοπάρει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα εργαζομένων που έχουν χεσμένους τους Μπαλασόπουλους αλλά αγωνίζονται για τη ζωή τους???

Πάρτε το χαμπάρι πριν σας πάρουν και τα σώβρακα. Η λαϊκή συμμαχία θα οικοδομείται με στοχευμένες δράσεις που θα συνθέτουν το απειλητικό για την πολιτική εξουσία πάζλ της, και όχι με εμμονές και ιδεολογήματα που επιχειρούν να νεκραναστήσουν πολιτικές φαντασιώσεις.

Οι αδίστακτοι δολοφονούν. Δολοφονούν και βγάζουν περιπαικτικά τη γλώσσα στο ρομαντισμό των ονειροπόλων.

1 σχόλιο:

  1. οταν το ΚΚΕ τα φωναζε και ακομα φωναζει να οργανωθουμε καποιοι νομιζαν οτι θα την γλυτωσουν και αντι να καταιβουν στις πορειες και απεργιες επιναν καφε στον καναπε.δεν σας φταιη το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή