Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ

Καραγκιόζηδες bloggers, σπέρνουν τον πανικό στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προφυλακτικό!!!… ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: «Πανικός στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η 22χρονη φοιτήτρια που κόλλησε AIDS τους εραστές της»... 

ΠΟΥΤΑΝΕΣ 4Αυτή είναι η μούφα της εβδομάδας, από καραγκιόζηδες bloggers, που γράφουν όποια μαλακία τους κατέβει, για να τσιμπήσουν κλικς με κατασκευασμένες ειδήσεις, που είναι και άκρως κακόγουστες τρομάρα τους (υπάρχουν κι έξυπνες μούφες, αυτή είναι για τελείως κάγκουρες).

Την αλιεύσαμε στο blog του Νάσου Γουμενίδη http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi (φυσικά υπάρχει σε χιλιάδες sites καραγκιόζηδων που θέλουν να κάνουν ντόρο με χαζομούφες, κάντε κλικ εδώ για να δείτε πόσο πουλάνε οι μαλακίες σε μια χώρα που διψάει για γελοιότητες)) και λέει η παπαριά:

Δεν υπάρχουν λόγια. Σοφός ο λαός μας έλεγε πάντα. Την υπογραφή μας και το π…λι μας οφείλουμε να γνωρίζουμε που τα βάζουμε. Τι συμβαίνει όμως τις τελευταίες ώρες στην συμπρωτεύουσα; Σάλος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη, με... 


Την 22χρονη καλλονή κοκκινομάλλα Ρωσίδα φοιτήτρια και βίζιτα που κόλλησε AIDS πατέρα τριών παιδιών.

Το προφίλ της κοκκινομάλλας Ρωσίδας: Πρόκειται για μια μια ψηλή και εκθαμβωτική κοκκινομάλλα κοπέλα γεννημένη στην Ρωσία η οποία ήρθε για μεταπτυχιακό πριν ένα χρόνο στο τμήμα νομικής του Α.Π.Θ.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και λόγω της εκθαμβωτικής της παρουσίας, μπόρεσε να διεισδύσει στα κοσμικά στέκια της Θεσσαλονίκης κάνοντας βίζιτες (από τις πολύ λίγες που δεχόταν τους πελάτες της χωρίς προφυλακτικό) κι έτσι γνώρισε τον 55χρονο επιχειρηματία πατέρα τριών παιδιών.
Βλέποντας την ψηλή εκθαμβωτική κοκκινομάλλα και γνωρίζοντας από φίλους του ότι η συγκεκριμένη Ρωσίδα εκδίδεται, ο 55χρονος επιχειρηματίας άρχιζε να την δελεάζει με τις προτάσεις του.
Μετά την αποκάλυψη ότι η 22χρονη νεαρή Ρωσίδα βρέθηκε θετική στο τεστ του ιού HIV, ενημέρωσε τον 55χρονο λέγοντας του πως δεν ήξερε ότι ήταν φορέας του AIDS. Σε κατάσταση αμόκ από τότε, ο 55χρονος παρακολουθείται από ψυχολόγους καθώς είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Έπειτα από τις τραγικές εξελίξεις η Ρωσίδα αναχώρησε για την χώρα της φοβούμενη την οργή τον συγγενών και φίλων του 55χρονου…κι όχι μόνο. Πολλοί πρώην πελάτες της νεαρής Ρωσίδας ψάχνονται αν κι αυτοί πάσχουν ή είναι φορείς του AIDS, μια και η πελατεία της υπολογίζονται σε πολλές εκατοντάδες.
Όλη η κοσμική Θεσσαλονίκη ψάχνεται, ενώ οι σύζυγοι των «ύποπτων» αρσενικών ζουν μέσα στον τρόμο των αποκαλύψεων των συντρόφων τους, αν είχαν δηλαδή χρησιμοποιήσει προφυλακτικό ή όχι.
 
Αυτά λένε οι καραγκιόζηδες του διαδικτύου, για την υποτιθέμενη «φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη», τον υποτιθέμενο «σάλο» και την υποτιθέμενη «κοσμική Θεσσαλονίκη που ψάχνεται» και φυσικά καμία αναστάτωση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, πέραν των ……..έργων του μετρό. 

Η φαντασία του αρχικού συντάκτη λοιπόν, σε όλο της το μεγαλείο.
Μόνο που η κοπέλα είναι γνωστή πορνοστάρ ονόματι Lydia Ariel και οι φωτογραφίες είναι από το τεύχος ενός πορνοπεριοδικού του 2004.
Σε site των ΗΠΑ, το 2007, παρουσιάζεται ως escort girl από την Αριζόνα, «only 21 years old»


Αν πάλι θέλετε να χορτάσει το μάτι σας τέτοιες «φοιτήτριες» δείτε εδώ  ή εδώ ή εδώ ή εδώ όπου υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου