Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΣΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ - ΜΗ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ

Τα ψέμματα τελείωσαν. Η γενιά του Φθινοπώρου, δε θα έχει καμία σχέση με τη σημερινή γενιά. Θα είναι η γενιά των απολυμένων και των υπόδικών. Όλο το Έθνος θα είναι υπόδικο. Φρόντισαν γι αυτό εκείνοι που πρόδωσαν τον εθνισμό τους…


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το Έθνος μας που δολοφονείται πλέον αδίστακτα από τα ανδρείκελα της κατοχής, μια και μόνη υποχρέωση έχει ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Να μην αφήσει τα καθάρματα να ξεχειμωνιάσουν ατιμώρητα για το έγκλημα που έκαναν σε βάρος αυτής της πατρίδας.

Τα περιθώρια δεν στένεψαν απλώς. Εξαντλήθηκαν οριστικά. Και όλα πλέον δείχνουν πως η πολιτική ζωή του τόπου, κινείται πια έξω από το κάδρο της Συνταγματικής και κάθε άλλης νομιμότητας. Κάθε ανοχή, κάθε ολιγωρία, κάθε συμβιβασμός στην πράξη μ αυτό που συμβαίνει σήμερα στον τόπο μας, ισοδυναμεί σε τελευταία ανάλυση με απόλυτη συνενοχή…

Η συγκυβέρνηση των κατοχικών ανδρεικέλων, έχει χάσει πια κάθε έννοια του μέτρου ακόμη και σ αυτή την εθελοδουλία της, και πλέον κατρακυλά με ρυθμούς ανεξέλεγκτους στον πιο ελεεινό κατήφορο στον οποίο κύλησε ποτέ ξενόδουλος και προσκυνημένος σ αυτόν τον πλανήτη. Ο τραγικός επίλογος στο προδοτικό έργο της γράφεται αυτές τις μέρες…

Με δύο ακόμη κατοχικά νομοσχέδια που αναγορεύτηκαν σε νόμους ενός κράτους προτεκτοράτου με ανύπαρκτη εθνική κυριαρχία και με ταπεινωμένα ανδρείκελα στο τιμόνι της πολιτικής ζωής.

Το πρώτο είναι το γνωστό πολυνομοσχέδιο που τσάκισε ότι είχε απομείνει ως απομεινάρι κοινωνικού δικαιώματος, και προσέφερε ανθρωποθυσία στις δυνάμεις της κατοχικής διοίκησης, τους χιλιάδες απολυμένους (σχολικούς φύλακες, δάσκαλους κ.ά), νομιμοποιώντας μέσα από αυτό, το δικαίωμα του υπουργού – δημίου να δολοφονεί ασύδοτα κατ εντολήν.

Το δεύτερο είναι το κατοχικό φορολογικό νομοσχέδιο, μέσα από το οποίο ανοίγει και επίσημα πλέον ο ασκός του Αιόλου για δημεύσεις των κόπων μιας ολόκληρης ζωής.
  • Ότι απέκτησε πλέον ο Έλληνας πολίτης με ιδρώτα και αίμα από τη λήξη του εμφυλίου μέχρι και σήμερα, προσημειώνεται… Υποθηκεύεται… Και παραδίδεται αύτανδρο ως λάφυρο ντροπής στις κατοχικές δυνάμεις. Όλα είναι στον αέρα. Τίποτε πια δεν ανήκει σε κανέναν. Το βρωμερότερο κατοχικό σχέδιο όλων των εποχών, έγινε πλέον νόμος του κράτους.
Με δυο νομοσχέδια ντροπής, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, τα ανδρείκελα της Αθήνας μετέτρεψαν έναν ολόκληρο λαό σε λάφυρο των συμμοριών, βάζοντας όλη τη χώρα στο κόκκινο.
  • Η «διαθεσιμότητα» των απολυμένων δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Εφημερίδας της Κατοχικής Κυβέρνησης, και από τον επόμενο μήνα οι κλητήρες θα αρχίσουν να χτυπούν την πόρτα σου ζητώντας σου να τους παραδώσεις τα κλειδιά.
Τι άλλο λοιπόν περιμένεις να γίνει??? 
Παρέδωσαν την πατρίδα σου. Τσαλάκωσαν την αξιοπρέπειά σου. Σου παίρνουν τη δουλειά. Σε πετάνε έξω από το σπίτι σου. Αύριο θα δεις τα παιδιά σου να αυτοκτονούν. Τι περιμένεις???

Αυτή η γενιά. Η δική μας η γενιά. Η γενιά των απολυμένων και των υπόδικων. Όλοι εμείς που ξαφνικά καλούμαστε να τους παραδώσουμε τη ζωή μας. Δεν έχουμε παρά μονάχα μια επιλογή. Να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας στο όνομα της πατρίδας που καλούμαστε να τους παραδώσουμε, για να μπορέσουν να χαμογελάσουν σ αυτήν τα αγέννητα εγγόνια μας. Γιατί αυτά τα εγγόνια θα πρέπει να γεννηθούν σε μια πατρίδα ελεύθερη από κατοχικά δεσμά και διατάγματα, που θα ξέρει και κυρίως θα θέλει να σέβεται τον εθνισμό τους, με ότι σημαίνει αυτό.

Εξέγερση… Η μόνη λύση.
Δες γύρω σου τι κάνουν οι άλλοι λαοί.
Μπορεί να μην έχουν πολιτική ωριμότητα, αλλά έχουν υπερηφάνεια και την μετατρέπουν σε όπλο αντίστασης.
Μπορεί να μην έχουν κορυφαίους πολιτικούς αναλυτές, αλλά διαθέτουν ένστικτο να αρνούνται μια ζωή σε ταπείνωση, και την θέτουν περήφανα στη διάθεση αυτού του αγώνα.
Μπορεί να μη διαθέτουν συνδικάτα και περισπούδαστα πολιτικά κόμματα, αλλά κι εσύ που τα διαθέτεις, που στο διάβολο σε οδήγησαν??? Ποιος ηγέτης από δαύτους είχε τα ούμπαλα να σε εμπνεύσει???
  • Είμαστε η γενιά των απολυμένων και των υπόδικων. Πρέπει να γίνουμε η γενιά της εξέγερσης και της παραδειγματικής τιμωρίας των άθλιων ανδρεικέλων. Με τα τελευταία τους μέτρα, δεν προσέφεραν μόνο μια υπέρτατη θυσία στις δυνάμεις της κατοχής ολοκληρώνοντας το ελεεινό και τρισάθλιο έργο τους.
  • Δημιούργησαν κυρίως την «κρίσιμη μάζα» που θα τους ανατρέψει και θα τους οδηγήσει στο εκτελεστικό απόσπασμα. Και αυτή η αλήθεια, μέσα στο καυτό Φθινόπωρο που έρχεται θα πρέπει πάσει θυσία να επιβεβαιωθεί.
Δημόσιε υπάλληλε, «βολεμένε» (έτσι σε έλεγαν) του χθες, σήμερα δεν είσαι πια βολεμένος. Είσαι απολυμένος, ή βρίσκεσαι ήδη στη λίστα της φουρνιάς εκείνων που θα απολυθούν τον επόμενο μήνα. Η κατοχή δε χαρίζεται. Όσο εσύ της παραχωρείς, τόσο πιο βουλημική και ακόρεστη γίνεται η δίψα των βρυκολάκων της για αίμα αθώων.

Κι εσύ δάσκαλε. Σε απολύουν σήμερα και κλείνουν το σχολειό που δίδαξες γιατί ο μισθός ο δικός σου θα γίνει τζαμί στην Αθήνα που τη θέλουν Καμπούλ της Νέας Τάξης. Κλείνουν από σήμερα το σχολειό σου γιατί αύριο δε θα γεννηθούν παιδιά σ αυτή τη φτώχια και την ανέχεια.

Χτυπάνε την οικογένεια βουβέ και προσκυνημένε παπά που συνεχίζεις να μην αφυπνίζεις το ποίμνιό σου, γιατί ακόμη κυνηγάς τα δεκάρικα στα τρισάγια και στα νεκροταφεία για να την κουτσοβολέψεις. Ως πότε έρμε παπά θα υπάρχουν δεκάρικα για να εξαργυρώνεις μ αυτά τη σιωπή σου??? Αύριο θα σου κλείσουν ακόμη και τις εκκλησιές προσκυνημένε κιοτή.

Κι εσύ γείτονα που κλειδώνεσαι στο σπιτάκι σου αναθεματίζοντας το κακό που σε βρήκε. Ξύπνα γιατί σύντομα θα τους παραδώσεις το κλειδί αφού δε θα μπορείς να πληρώσεις το ΤΕΒΕ, τη ΔΕΗ, ή το επόμενο κατοχικό χαράτσι. Η περηφάνια σου πεθαίνει στο δρόμο κι εσύ κάθεσαι στο παράθυρο και την αγναντεύεις που ξεψυχά.

Ψηφοφόρε του ΣΎΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και τόσων άλλων. Αφυπνίσου…
Ο Σαμαράς παραδόθηκε και το κόμμα που πίστεψες ψηφίζει «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» μέσα στο κοινοβούλιο της κατοχής…
Ο Βενιζέλος συνυπέγραψε και παρέδωσε τα πάντα με τον μέντορα της εθνικής μειοδοσίας. Φόρτωσε το πορτοφόλι του χοντρά και η φιλοδοξία του χτυπάει κόκκινο, κι εσύ περιμένεις να μεριμνήσει για τη σωτηρία της πατρίδας που πρόδωσε.
Ο Τσίπρας ρετουσάρει το προφίλ της κυβερνησιμότητας που του υπαγόρευσαν, κι εσύ εναποθέτεις τις ελπίδες σου στην αλλαγή κατοχικού διαχειριστή.
Ο Κουβέλης συγκυβερνούσε και συγκυβερνά αποδεχόμενος τον πιο ταπεινωτικό ρόλο που θα μπορούσε να του αναθέσει ποτέ η ιστορία. Σε πρόδωσε και τώρα άρχισε να ξερνά οδυνηρότατες αλήθειες.
Το νεοναζιστικό μόρφωμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ καιροφυλακτεί και σε εξαπατά για ν αποσπάσει την εμπιστοσύνη σου, που θα την μετατρέψει αύριο σε θηλιά σ όποιον λαιμό επιμένει να αντιστέκεται και να μιλά με τη γλώσσα της δημοκρατίας και της περηφάνιας.
Ο Κουτσούμπας περιοδεύει ανά την Ελλάδα εκφωνώντας δεκάρικους σε επισκέψεις «γνωριμίας» με το δικό του κομματικό ποίμνιο. Για τους μέντορες του δικού του κομματικού σωλήνα, οι «υποκειμενικές συνθήκες» ακόμη δεν είναι ώριμες. Έτσι απεφάνθησαν.

Έτσι το ΚΚΕ όντας η μοναδική δύναμη που διαθέτει το μηχανισμό και αφοσιωμένους μαχητές στον αγώνα για το δίκιο και τη δημοκρατία, παραμένει παροπλισμένη αρκούμενη σε βαρυσήμαντους δεκάρικους, αλλά φοβική και άτολμη να θέσει τις δυνάμεις της σε διάταξη αποφασιστικής σύγκρουσης με το καθεστώς που δολοφονεί.

Περιμένει να ωριμάσουν οι «υποκειμενικές συνθήκες», που απεφάνθη πως δεν ωρίμασαν, με συλλαλητήρια και παρελάσεις. Και εν τω μεταξύ στο βωμό αυτής της πολυπόθητης ωρίμασης, θα χύνεται κι άλλο αίμα, θα δολοφονούνται χιλιάδες ακόμη ταπεινωμένοι συμπολίτες μας. Και το καθεστώς θα ισχυροποιείται. Θα καταργεί τα πάντα και θα οικοδομεί ένα πολυπλόκαμο σύστημα θεσμών και νομοθετημέτων που θα δολοφονούν το λαό και την αξιοπρέπειά του καθημερινά.

Δυστυχώς αυτό το κόμμα με τις επιλογές της ηγεσίας του, καταδικάζεται σε αντιπολιτευτική γαρνιτούρα, περιμένοντας τις υποκειμενικές συνθήκες να …ωριμάσουν. Πόσοι ακόμη νεκροί θα πρέπει να θυσιαστούν για να ωριμάσει άραγε αυτό το δεντρί των «υποκειμενικών συνθηκών»???
  • Γιατί άραγε αυτός ο λαός όσο αδυνατεί να καταλάβει πως το μέλλον του είναι ο σοσιαλισμός ( ένας σοσιαλισμός που δε τον ενέπνευσε και δε φταίει ο λαός που δε τον ενέπνευσε ) δε δικαιούται να εξεγερθεί για ν ανατρέψει τους δυνάστες του ή να πεθάνει αλλά περήφανος και όχι ταπεινωμένος???
Τα ψέμματα τελείωσαν…
Η γενιά του Φθινοπώρου, δε θα έχει καμία σχέση με τη σημερινή γενιά. Θα είναι η γενιά των απολυμένων και των υπόδικών. Όλο το Έθνος θα είναι υπόδικο. Φρόντισαν γι αυτό εκείνοι που πρόδωσαν τον εθνισμό τους…

Το Έθνος μας που δολοφονείται πλέον αδίστακτα από τα ανδρείκελα της κατοχής, μια και μόνη υποχρέωση έχει ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Να μην αφήσει τα καθάρματα να ξεχειμωνιάσουν ατιμώρητα για το έγκλημα που έκαναν σε βάρος αυτής της πατρίδας.

Οι απολυμένοι και οι υπόδικοι είμαστε εκ των πραγμάτων η κρίσιμη μάζα της εξέγερσης και οφείλουμε να μετατρέψουμε την προσκυνημένη ζωή τους σε εφιάλτη.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών λοιπόν.
Για την πατρίδα μας και για τα δίκια του λαού της. Για την ανατροπή των δωσίλογων και την παραδειγματική τους τιμωρία. Για να ανοίξουμε μια πραγματικά νέα σελίδα για τον τόπο μας (Το περιεχόμενο των στόχων το έχουμε περιγράψει αναλυτικά σε σχετικό μας άρθρο).

Τα νομοσχέδια της κατοχής που ήρθαν για να αποτυπώσουν τον επίλογο στο εθνοπροδοτικό τους έργο, πρέπει να μετατραπούν σε κόλαφο και για την κατοχή και για τα ντόπια ανδρείκελά της.

Αν δε γίνουμε τώρα εμείς η γενιά της ασυμβίβαστης εξέγερσης, τότε εμείς και τα παιδιά μας θα αποτελέσουμε την κρεατόμαζα στα γκεσταπίτικα κολαστήρια και στους ομαδικούς τάφους που ανοίγουν τα γερμανοτσογλάνια της κατοχής, μέσα στην ίδια μας τη χώρα…

Σχετικά μας άρθρα…

2 σχόλια:

  1. Φτιαξε ενα φραπε,ριξε μεσα καμια 10αρια παγακια κ οταν ξεκινησει ο αγωνας στειλε μας sms...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ

    ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ - ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ (Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΤΥΠΑΜΕ; ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ) ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ (ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΩΡΑ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ....

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ: "ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ", ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΤΥΦΛΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή