Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ - ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αλλεπάλληλες συλλήψεις και προσαγωγές μετά τον εντοπισμό φουσκωτού που έκρυβε από χειροβομβίδες και σφαίρες αντιαρματικούς όλμους... 

Κρατείστε μια σημείωση: Όλα αυτά συμβαίνουν πριν την επίσκεψη του άβουλου πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίσκεψη Βενιζέλου στην Τουρκία, στον απόηχο της μυστικής διπλωματίας που χάραξε ο ΓΑΠ, και ελάχιστες ώρες μετά την "αποκάλυψη" Αμερικανικού σχεδίου για την Ελλάδα. Τα ανοικτα εθνικά θέματα θα επιχειρηθεί να κλείσουν επισφραγίζοντας μια πρωτοφανή εθνική ήττα, και μια σειρά από καλοστημένες προβοκάτσιες διευκολύνουν αφάνταστα το κλείσιμο της βρώμικης δουλειάς.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα όταν οι άνδρες του λιμενικού εντόπισαν ένα σκάφος 7 περίπου μέτρων να κινείται ανάμεσα στην Χίο και τις Οινούσσες. Περιπολικό του λιμενικού έφτασε γρήγορα στο σημείο και το ακινητοποίησε. 

Όπλα και εκρηκτικά μέσα στο φουσκωτό Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στον έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αντιαρματικοί όλμοι, 4 χειροβομβίδες, 2 πιστόλια, 200 σφαίρες, καθώς και εκρηκτικοί μηχανισμοί. Οι δύο Έλληνες και οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και το φουσκωτό τους, οδηγήθηκε στο λιμάνι του νησιού. Κατά την ανάκριση των δύο αλλοδαπών, προέκυψε πως αυτοί ήταν... 


Κούρδοι που ζούσαν στην Τουρκία. Όπως είπαν ζήτησαν από τους δύο Έλληνες να τους μεταφέρουν στην Τουρκία και εκείνοι δέχτηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Κούρδοι έδωσαν από 500€ στον κάθε Έλληνα για να τους οδηγήσουν στα Τουρκικά παράλια.

''Δεν γνωρίζαμε τι έκρυβε το φουσκωτό. Εμάς μας πλήρωσαν και δεχθήκαμε να τους πάμε'' ανέφεραν σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, οι δύο Έλληνες κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τη ''βροχή'' τουρκικών δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι η Ελλάδα έχει δώσει καταφύγιο σε τρομοκράτες για επιθέσεις στην Τουρκία και τις ΗΠΑ.

Η εφημερίδα ''Ζαμάν'' μάλιστα ισχυριζόταν ότι στο κέντρο υποδοχής μεταναστών στο Λαύριο εκπαιδεύονται μέλη του επαναστατικού κόμματος απελευθέρωσης (DHKP/C), το οποίο θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση, με τις ελληνικές αρχές να κάνουν τα στραβά μάτια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρωταρχικός στόχος είναι να διαπιστωθεί αν οι Κούρδοι συλληφθέντες ανήκουν στο DHKP/C και έχουν πάρει μέρος σε τρομοκρατικές επιθέσεις

Οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής με εφόδους σε σπίτια που βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κόρινθο. Το απόγευμα έγινε γνωστό πως συνελήφθησαν ακόμα 4 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συνεχείς προσαγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Έντεκα προσαγωγές έχουν γίνει έως στιγμής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πλαίσιο της επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Οι 8 από τις προσαγωγές έγιναν στην Αθήνα και κυρίως από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία και οι υπόλοιπες στη Θεσσαλονίκη και στην Κόρινθο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι προσαχθέντες είναι κυρίως αλλοδαποί αλλά και κάποιοι Έλληνες.


Σχετικά μας άρθρα...

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΗ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ - ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝΟΗΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου