Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΚΟΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ - ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ???

Δύστυχο κράτος στα νύχια αχόρταγων απατεώνων!!! Καμαρώστε ανικανότητα και τσαπατσουλιά!!! Δεν έχει καμιά σημασία, αν βρήκαν τρόπο και τα διέθεσαν...

ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ

Αυτό που μετρά είναι ότι τα διάθεσαν παράνομα, λόγω μη σύννομης τήρησης των κανόνων δημοσιότητας!!! Σας έχω πει και άλλες φορές, ότι...


Από αυτή τη συμμορία, όλα πρέπει να τα περιμένουμε. Η έγκαιρη δημοσίευση στο ΦΕΚ, των αποφάσεων της δημόσιας διοίκησης, είναι η ουσιαστική διαύγεια. Αντίθετα, όταν αποφάσεις -ιδίως οικονομικού περιεχομένου- έχουν ήδη υλοποιηθεί και η δημοσίευση της κρατικής διακήρυξης στο ΦΕΚ γίνεται εκ των υστέρων, αυτό δείχνει και το μέγεθος της σαπίλας και της διαφθοράς σε ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! 

Δεν έχει κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ νόημα, να δημοσιευθεί το πρόγραμμα δημοπρασίας ή προεγγραφών αγοραστών, των προς διάθεση εντόκων γραμματίων του δημοσίου, μια βδομάδα μετά την προεγγραφή ή την… δημοπρασία!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ!!! Είναι σαν να μεθοδεύτηκε η συγκεκριμένη ενέργεια, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΑ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ!!! ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΚ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου