Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΟΡΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΟΥΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Την ίδια στιγμή σφάζονται μόνιμοι υπάλληλοι με…. μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών!!!... 

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-1

Σε συνέχεια της ανάρτησης Δελτίο χουντικών ρουσφετιών 1…. σήμερα ανεβάζω ακόμα ένα χαρακτηριστικό που αποδεικνύει την αθλιότητα και την υποκρισία της σιωνιστικής χούντας των Αθηνών και των συμμάχων της, σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ. (Όμοια ΦΕΚ υπάρχουν δεκάδες και έχω αποθηκεύσει μερικά)...

Πρόκειται για άτομα με μικρή προϋπηρεσία (Ε΄ βαθμού) τα οποία απασχολούνταν σε θέσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) κυρίως κατηγορίας ΥΕ (Υποχρεωτικής εκπαίδευσης), αλλά και κατηγορίας ΔΕ (Μέσης εκπαίδευσης) από τις οποίες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Σύμφωνα με τις χουντικές αποφάσεις, αυτά τα παιδιά της χούντας, αντί να συμπεριλαμβάνονται σε καταλόγους διαθεσιμότητας και προς απόλυση (κατά τα ισχυριζόμενα των αποβρασμάτων υπουργών της σιωνιστικής χούντας), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, τους μετακινούν από θέσεις που πιθανότατα κινδυνεύουν, και τους πηγαίνουν σε…. ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ θέσεις που δεν….


ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-2Υπάρχουν, αλλά ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Αντί αυτών, απολύονται υπάλληλοι με μεταπτυχιακό ή και διδακτορικό τίτλο σπουδών!!! ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-2ΕΝΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ για μεγάλο χρονικό διάστημα, η μετάταξη κατώτερων υπαλλήλων ΥΕ σε ΑΝΩΤΕΡΗ κατηγορία (ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ), διαπιστώνουμε την ευκολία, με την οποία η χούντα μετατάσσει υπαλλήλους κατηγορίας ΥΕ (που προσελήφθησαν πριν λίγο καιρό με συνοπτικές διαδικασίες) σε ανώτερη κατηγορία με επίκληση «απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» που δεν έβλεπε πριν 1-2 χρόνια (!!!) και ενώ δεν υφίστανται ανάλογα ΤΥΠΙΚΑ προσόντα. 

Ακόμα μετατάσσει υπάλληλο από την κατηγορία ΥΕ (στοιχειώδους εκπαίδευσης) με ασήμαντη προϋπηρεσία (Υπάλληλος με Ε΄ βαθμό), στην κατηγορία…. Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)!!!

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΠΕ) αλλά και άλλες υπηρεσίες, είναι η κύρια γιάφκα, η οποία με τη συνεργασία χουντικών δημάρχων, απορροφούν μαζικά τα παιδιά της χούντας. 

ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-3Πέραν από το προσωποπαγές της νέας (και όχι υπάρχουσας) θέσης κάθε χουντόπαιδου και την ανυπαρξία πραγματικών αναγκών, η φράση κλισέ που προδίδει τη χούντα και αποδεικνύει ότι γράφει στα παλιά της υποδήματα αυτά που ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ψηφίζει ως ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ της τρόϊκα, είναι: «…..Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν κενές θέσεις προς δέσμευση, η μεταφορά του υπαλλήλου γίνεται με δέσμευση ισάριθμων θέσεων που θα…. κενώνονται.» ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ??? ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 B-3

ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ — Μη περιμένετε να δικαιωθείτε ή να σας εξηγήσει η χούντα τις…. καλές προθέσεις της. Όλα είναι δείγματα σαπίλας και διαφθοράς. Η χούντα των ληστών θα απομακρύνει, μόνο αυτούς, για τους οποίους πιστεύει ότι κινδυνεύει. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση και… δημοκρατικό τόξο. Μέσα στη βουλή υπάρχουν μόνο υπηρέτες του ναζιστικού-σιωνιστικού τόξου και πρέπει να αγωνιστούμε, ακόμα και με κόστος ζωής, για να τους εκδιώξουμε από τη χώρα και να τους παραδώσουμε σε διεθνές δικαστήριο, να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου