Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Προφανώς για κανέναν πολίτη δεν είναι ευχάριστο να συνειδητοποιεί πως η πολιτική ηγεσία του τόπου του είναι ένας σωρός από μπάζα. Ωστόσο...


Πόσο διαφορετικά μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα άβουλα ανδρείκελα που υποτίθεται ότι κυβερνούν και έχουν εξαντλήσει τη θλιβερή τους παρουσία στο ρόλο του κομιστή κατοχικών διαταγμάτων, αδιαφορώντας πλήρως για το αύριο αυτού του λαού και για το μέλλλον της χώρας.

Σαν τα σκυλάκια που εκπαιδεύονται να πειθαρχούν άκριτα στις εντολές του αφεντικού, το θλιβερό πολιτικό προσωπικό της χώρας, πήρε το κρακεράκι του για ανταμοιβή, προκειμένου να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό να εκτελέι τις εντολές του αφέντη. Έτσι...


Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ έδωσε, εύσημα για την "προσπάθεια" της χώρας, ωστόσο υπογράμμισε ταυτόχρονα ότι πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αναγκαίες «μεγαλύτερες προσπάθειες, που παραμένουν το κλειδί για την οικονομική ανάκαμψη και διαρκή ανάπτυξη», όπως τόνισε.
Με λόγια απλά... Οι συμμορίες εκβιάζουν - Απολύσεις εδώ και τώρα ζητούν για να συνεχίσουν τη χρηματοδότηση. Με το καρότο και το μαστίγιο αντιμετώπισε για ακόμη μια φορά το ΔΝΤ τη χώρα.

Τα ανδρείκελα σκύβουν το κεφάλι και υποτάσσονται. Δολοφονούν μαζικά τον πληθυσμό σε μια πρωτοφανούς έκτασης και βαρβαρότητας γενοκτονία, ενώ την ίδια στιγμή, τα νέα μέτρα (που κατά τα λοιπά δε θα έπαιρναν), σπέρνουν καθημερινά τον πανικό σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η χώρα αλυσοδένεται στα δεσμά νέων ακόμη πιο εξοντωτικών δανισμών...
Οι πολίτες χάνουν τη δουλειά τους...
Οι ελπίδες ακόμη και για την όποια αναιμική "ανάπτυξη" αποδεκατίζονται...

Και οι τοποτηρητές του Σουλτανάτου, επεκτείνουν εις το διηνεκές τα μέτρα εφιάλτη που καθήλωσαν την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, και ταυτόχρονα συνεχίζουν να νομοθετούν ένα γενικευμένο πλιάτσικο παντού.

Οι δικαστές σιωπούν αντί να καταδικάσουν τους πρωταίτιους του πρωτοφανούς εγκλήματος...
Η εκκλησία σιωπά. Και αντί να αφυπνίσει την αξιοπρέπεια και την αντίδραση του ποιμνίου της, συνεταιρίζεται με τους τοποτηρητές της Κατοχής φτιάχνοντας νομικά πρόσωπα για την "αξιοποίηση" της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Οι συμμορίες σαρώνουν τα πάντα στο διάβα τους.
Το success story καταποντίζεται στα τάρταρα και η δυστυχία γενικεύεται στον πληθυσμό.

Και την ίδια στιγμή ο άθλιος Θεοχάρης βγαίνει στα τηλεπαράθυρα σκορπώντας χαμόγελα. Ηδονίζεται συναισθανόμενος το ειδικό βάρος που του ανατέθηκε στην πέμπτη φάλαγγα των δημίων που καταστρέφει τη χώρα.

Αυτός ο θίασος αγαπά την πατρίδα του??? Αυτό το πολιτικό τσίρκο είναι δυνατόν να ανοίξει το δρόμο για τη σωτηρία της χώρας που καθημερινά βυθίζεται στα αδιέξοδα και την καταστροφή???

Τι άλλο πρέπει να υποστείς πια για να καταλάβεις που σε οδηγούν???


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου