Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΨΥΧΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ

Τι απεφάνθη??? Ότι αποφαίνεται κάθε φορά εδώ και 40 χρόνια. Παραδίδει την πατρίδα του στους "καταλληλότερους", γι αυτό και στους δρόμους της Αθήνας τα λουλούδια ξεράθηκαν κι αυτό που πλέον ευδοκιμεί είναι τα διάσπαρτα κορμια αστέγων, νεόπτωχων και απελπισμένων...

Ελάτε λοιπόν να δούμε αναλυτικότερα τι απεφάνθη όπως μας πληροφορεί το "έγκριτο"...


Διαβάστε στο «Βήμα της Κυριακής»
Αυτό του σέρβιραν του κατ επάγγελμα ηλίθιου "πολίτη" κι αυτός απεφάνθη τα εξής:
-Ότι η πατρίδα του σώζεται αν στο βωμό της σωτηρίας της δολοφονήσεις κάποιες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες, καταδικάζοντάς τες στη δυστυχία, την ανεργία και την ανέχεια.
-Ότι η ζωή του θα βελτιωθεί αν καταστραφεί ολοκληρωτικά η ζωή και η οικογένεια του γείτονά του...
-Ότι το κράτος δυνάστης που του δημεύει την αξιοπρέπεια θα εξανθρωπιστεί, αν πεταχτούν στο δρόμο άνθρωποι που το έγκλημά τους είναι το ότι απλά δούλεψαν για να ζήσουν.

  • Αυτός ο μαλάκας λαός αυτό που κατάλαβε, είναι πως οι σχολικοί φύλακες κατέστρεψαν τη χώρα του, και ότι αυτή την κατεστραμε΄νη πατρίδα θα την αναστήσουν οι Μητσοτάκηδες, οι Σα(χλα)μαράδες, οι Βενιζέλοι με τα ασφυκτικά χορτασμένα πορτοφόλια και οι λοιποί.
Γιατί αυτός ο μαλάκας λαός το μόνο που δεν είδε είναι πως σ αυτό το πολυνομοσχέδιο έκτρωμα, εμπεριέχονται διατάξεις που μεταξύ άλλων καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθιερώνουν κατώτατο μισθό πείνας, απολύουν δημόσιους υπαλλήλους, πετσοκόβουν κοινωνικές δαπάνες και παροχές υπηρεσιών υγείας, καταργούν ειδικότητες στην τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση αφήνοντας στον αέρα χιλιάδες παιδιά των λαϊκών οικογενειών, εξαπολύουν νέα φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα, φοροαπαλλάσσοντας τους μεγαλοεπιχειρηματίες.


Στην υγειά σου ηλίθιε συμπολίτη μου... Όπου να ναι έρχεται και η δική σου σειρά...

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου